Gualter Fatia/Getty Images / Getty Images
NAMETNUO SE IGRAMA

SEZONA IZ SNOVA HRVATSKOG NOGOMETAŠA KOJI JE APSOLUTNI NAVIJAČKI MILJENIK Trener želi 11 takvih kao što je on, a izabran je za najboljeg treći put...

Piše: Toni RoićObjavljeno: 19. veljača 2020. 15:14

Negdašnji veznjak šampionske Rijeke Josip Mišić (25) igra sezonu iz snova u dresu grčkog prvaka PAOK-a. U 25 odigranih utakmica u prvenstvu i Kupu ima pet postignutih pogodaka i 11 asistencija, a posebno je omiljen kod navijača. Oni su ga u anketi na službenoj stranici solunskog kluba (paokfc.gr) već treći mjesec zaredom proglasili najboljim, a u siječnju je dobio njihovih 11.888 glasova, odnosno 71 posto od ukupnog broja glasača.

“Mišić je bio središnja figura u svim našim utakmicama, pravilno je odgovarao na svaki zadatak, koji mu je dodijeljen, ističući se trkom i strašću u igri. Imao je i četiri asistencije za pogotke suigrača”, stoji u objašnjenju navijačkog izbora za prošli mjesec, a dobro je podsjetiti i na nedavnu izjavu trenera Abela Ferreire, koji je kazao da bi “u svojoj momčadi volio imati 11 Mišića”, aludirajući na njegove kvalitete i profesionalnost.

Inače, Solun već trese groznica subotnjeg derbija s vodećim Olympiacosom, koji PAOK-u bježi dva boda.

- Nije nam to presudna utakmica jer ćemo s Olympiacosom još dvaput igrati u doigravanju šest vodećih klubova za prvaka, ali sigurno da u subotu želimo pobijediti i vratiti prvo mjesto - poručio je Mišić.

Linker
15. travanj 2024 04:17