Bryn Lennon/Getty Images
JAVLJA L'EQUIPE

SJAJNA NAJAVA I ZA HRVATSKU! NOVI TROJAC POHARAO SVIJET Evo zašto Ronalda i Messija opet neće biti na proglašenju najboljeg nogometaša godine!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 21. studeni 2018. 17:10

Prema napisima L'Equipea, kao i nekolicine talijanskih medija, među kojima su Gazzetta dello Sport, Corriere dello Sport i La Stampa, Cristiano Ronaldo i Lionel Messi mogli bi propustiti ovogodišnju svečanu djelu Zlatne lopte France Footballa koja je na rasporedu 3. prosinca.

Naime, čini se da su Luka Modrić, Kylian Mbappe i Raphael Varane igrači koji su prikupili najveći broj glasova, što znači da se Ronaldo i Messi neće naći među tri najbolja.

Ranije ove godine Modrić je trijumfirao u izborima FIFA-e i UEFA-e. Ukoliko pobijedi u izboru France Footballa koji svoju gala večer održava 3. prosinca kompletirat će hat-trick prestižnih nagrada.

Dobitnika Zlatne lopte France Footballa odlučit će glasovi 200 novinara diljem svijeta, a monopol nad nagradom od 2008. godine imaju Ronaldo i Messi (svaki je osvojio po pet trofeja).

Podsjećamo, ranije ove godine Ronaldo i Messi se nisu pojavili na svečanosti dodjele FIFA-ine nagrade i time su podigli veliku prašinu...

Linker
20. travanj 2024 09:39