OBITELJSKI KLUB U PROBLEMIMA

SKANDAL S RAKITIĆEVIM KLUBOM U KOJEM JE NJEGOV BRAT TRENER, A OTAC PREDSJEDNIK Igrači i gledatelji izvrijeđali i fizički napali suca!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 10. rujan 2019. 16:02

Fokus Ivana Rakitića definitivno je na Barceloni i na hrvatskoj reprezentaciji, no uvijek je jednim "uhom" u svojoj Švicarskoj. Preciznije stalno je u kontaktu s bratom Dejanom i ocem Lukom, a vezano za "njegov" klub - NK Pajde iz Möhlina...

Ivan je glavni sponzor tog švicarskog niželigaša i ponosan je na taj obiteljski projekt, no vijesti iz prošlog vikenda nikako nisu na čast i slavu tog slavnog prezimena, jer naime dogodio se incident koji je danas jedna od glavnih tema u Švicarskoj.

"Klub očekuju žestoke kazne", piše Blick i objašnjava što se dogodilo.

Igrala se zadnja minuta kad je Lumni Ukaj, sudac susreta, dosudio indirektan udarac za Zofingen. Nakon četiri minute isključio je jednog igrača zbog vrijeđanja, neposredno prije izvođenja slobodnog udarca - drugog, a nakon što je Zofingen zabio i trećeg.

A onda je uslijedio stampedo, napali su ga sa svih strana. Prvo igrači, uključio se i stručni stožer, na kraju su ga neki i gurali, na kraju je jedva uspio pobjeći s travnjaka.

Kako je to sve izgledalo možete pogledati - ovdje.

Linker
20. travanj 2024 13:59