AMSTERDAM, NETHERLANDS - APRIL 23: Kasper Dolberg of Ajax battles for the ball with Jake Clarke-Salter of Vitesse during the Eredivisie match between Ajax and Vitesse at Johan Cruyff Arena on April 23, 2019 in Amsterdam, Netherlands. (Photo by Dean Mouhtaropoulos/Getty Images)
Getty Images / Getty Images

TRENER SE HVATA ZA GLAVU

SKANDAL U SVLAČIONICI, POKRALI GA SUIGRAČI? Najskuplji napadač u povijesti kluba odbija igrati dok mu se ne vrati 70.000 eura vrijedan sat!

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 20.09.2019. u 22:11

 • Najskuplje pojačanje u povijesti kluba ostalo je olakšano za sat vrijedan pola milijuna kuna...

  Kasper Dolberg ovog je ljeta potpisao za Nicu i bio je to rekordan transfer za francuski klub jer ga je momčad s Azurne obale platila 20.5 milijuna eura.

  Naravno, očekivanja su samim tim dosta velika, no početak baš i nije obečavajući. Naime, kako izvještavaju tamošnji mediji, taj se 21-godišnjak požalio upravi kluba da mu je netko od suigrača "popalio" sat vrijedan 70.000 eura, odnosno oko 520.000 kuna!

   

  Tu nije kraj "mukama" za trenera Patricka Vieru, jer je atmosfera dodatno narušena kad je ovaj poslao poruku da se "ne misli više pojavljivati u klubu dok se cijela situacija ne razjasni".

  Upisao je jednu utakmicu, a kako stvari stoje, ostat će na samo jednoj dok se situacija - ne razjasni. Na potezu su prozvani suigrači, možda u okrilju noći...

  Iz drugih medija