Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
PRETRPIO MOŽDANI UDAR?

ŠOK U KUSTOŠIJI NAKON RUŠENJA LIDERA PRVENSTVENE LJESTVICE Pozlilo treneru domaćih, sumnja se u moždani udar: 'Svima nam je to jako teško palo'

Piše: Tugomir DobrinićObjavljeno: 22. rujan 2018. 10:01

Utakmicu 5. kola 2. HNL u kojem je Kustošija na svom terenu pobijedila prvoplasirani Varaždin s 2:1 obilježio je događaj koji se dogodio neposredno nakon posljednjeg sučevog zvižduka.

Naime, tada je pozlilo treneru Kustošije Denisu Bezeru koji je kolima hitne pomoći prebačen u bolnicu. Nalazi se u jedinici intenzivne njege, a njegovo stanje je trenutno stabilno.

Postoji sumnja da je trener Bezer pretrpio moždani udar, a predsjednik kluba Vladimir Babić otkriva:

"Svima nam je jako teško palo ovo što se dogodilo s našim dragim trenerom Denisom Bezerom, koji je briljantno vodio našu momčad u velikoj pobjedi nad favoriziranim Varaždinom. Momčad je unatoč izgubljenog prvog poluvremena, u kojem smo potpuno nadigrali naše goste iz Varaždina, pokazala karakter, pa smo na kraju došli do velike pobjede i to ponajviše zahvaljujući treneru Bezeru, koji je vukao najbolje moguće poteze tijekom utakmice, a slobodno mogu reći da je to bilo njegovih najboljih 90 minuta od kada sjedi na klupi Kustošije. Svi smo u klubu jako zabrinuti za njegovo zdravlje i svi smo u ovim teškim trenucima uz njega i njegovu obitelj i svi mu želimo brzi oporavak".

Linker
26. travanj 2024 03:15