Football Soccer - River Plate vs Sao Paulo - Copa Libertadores - Antonio Liberti stadium, Buenos Aires, Argentina 10/3/16. Sao Paulo's head coach Edgardo Bauza gestures. REUTERS/Marcos Brindicci - RTSA9P2
Marcos Brindicci / REUTERS

LOŠ PUT

BIVŠI ARGENTINSKI IZBORNIK TONE SVE DUBLJE Dobio i treći otkaz ove godine! Otpustila ga i Saudijska Arabija nakon 2 mjeseca i 2 poraza u prijateljskim

AUTOR:
 • OBJAVLJENO:
 • 22.11.2017. u 20:52

 • Argentinski nogometni stručnjak Edgardo Bauza dobio je otkaz na mjestu izbornika Saudijske Arabije nakon samo dva mjeseca provedena na toj dužnosti.

  Bauza je preuzeo Saudijsku Arabiju krajem rujna kada je tu poziciju napustio Nizozemac Bert van Maarwijk. Van Maarwijk je odveo Saudijce na Svjetsko prvenstvo koje će se sljedeće godine održati u Rusiji, ali po završetku kvalifikacija istekao mu je ugovor, a on ga nije produžio.

  Na dvije nedavne prijateljske utakmice Saudijska Arabija je pod Bauzinim vodstvom izgubila od Portugala (0-3) i Bugarske (0-1) što je bilo dovoljno da ostane bez posla.

  Zanimljivo, Bauzi je Saudijska Arabija bila treća reprezentacija koju je vodio u 2017. godini. Do travnja je bio na klupi svoje Argentine gdje je dobio otkaz zbog niza loših rezultata koji su "gaučima" ugrozili plasman na SP, da bi od svibnja do rujna bio na klupi Ujedinjenih Arapskih Emirata s kojima nije uspio izboriti plasman u Rusiju.

  Iz drugih medija