PRIPREME ZA SVJETSKO PRVENSTVO

Bodri Hrvatsku uživo: Osvoji ulaznice za Svjetsko nogometno prvenstvo u Rusiji!

Uključite se u naš nagradni natječaj i odvedite dragu osobu na utakmicu Hrvatske i Argentine na svjetsko prvenstvo u Rusiji
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 22. svibanj 2017. 02:00

Manje od mjesec dana dijeli nas od najvećeg nogometnog slavlja u Rusiji. Kako vjerojatno ne postoji osoba koja bi odbila ulaznice za utakmice Hrvatske u Rusiji, u suradnji s KIA Motors Hrvatska, odlučili smo nagraditi četvero čitatelja s dvije ulaznice za utakmicu Hrvatske i Argentine na svjetskom prvenstvu u Rusiji. Osvojite nas komentarom na pitanje "Zašto jako želite ulaznice" i možda baš vi osvojite dvije ulaznice za iščekivanu utakmicu Hrvatske u Rusiji.

Ispunite obrazac za prijavu od 23. svibnja do 29. svibnja nakon čega će stručni žiri predstavnika KIA Motors Hrvatska odabrati četvero dobitnika čija ćemo imena objaviti 1. lipnja u ovom članku. Budite kreativni jer najsretnije i najmaštovitije nagrađujemo!

Nagrada uključuje

4 x 2 ulaznice za utakmicu Hrvatska - Argentina na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

Važno: Put i smještaj nisu uključeni, a dobitnici sami izrađuju potreban FAN ID nastavno na izrađivanje potrebne vize i ostalih prijava. Organizator i pružatelj nagrada osigurat će maksimalnu podršku vezano uz upute za registraciju.

Nagradni natječaj je završio. Dobitnici su: Krunoslav Mezak, Petra Katušić, Bojan Marković i Domagoj Repač.

Linker
20. travanj 2024 00:35