REUTERS/Javier Barbancho
REUTERS

GAŠENJE POŽARA

CIJELA ŠPANJOLSKA JE ČEKALA NJEGOVO OBRAĆANJE, A DOBILA OVO Evo što je kapetan Sergio Ramos poručio naciji nakon Realove 'podvale '

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 13.06.2018. u 19:02

 • Španjolsku nogometnu javnost tresu skandali u najgori mogući trenutak - uoči SP u Rusiji. Smijenjen je izbornik Julen Lopetegui koji je jučer potpisao za Real Madrid, a na vruće izborničko mjesto ekspresno je sjeo Fernando Hierro, bivši kapetan i legenda Kraljevskoga kluba.

  Sve su to nekoliko dana prije same smjene znali igrači Reala, a vijest je čuvana u najvećoj tajnosti. Ostali igrači reprezentacije s negodovanjem su dočekali takvo spletkaranje koje im se događalo iza leđa.

  Kapetan reprezentacije i slavnoga madridskog kluba Sergio Ramos bio je u centru pažnje, čekalo se njegovo obraćanje, a sada se, popriično šturo i diplomatski, oglasio na svome službenom Twitter profilu kako bi umirio nogometnu javnost i uzavrele strasti koje su narušile atmosferu u nacionalnoj vrsti.

  "Mi smo momčad koja predstavlja svoju zemlju, boje, predstavljamo štit i naklonost. Odgovornost i predanost su prema vama i za vas. Jučer, danas i sutra zajedno." - poručio je Ramos.

  Hoće li to biti dovoljno za vraćanje narušenog zajedništva i dobre atmosfere, vidjet ćemo već u petak kada Furija otvara svoj nastup na SP-u klasikom protiv europskog prvaka Portugala (20.00).

  Iz drugih medija