Reprezentacija trening
 Goran Sebelic / CROPIX / CROPIX
SVAKA ČAST, MAJSTORE

DALIĆ GA GURNUO U VATRU, A ON ODUŠEVIO SVE NA TRIBINAMA Ivica Olić opet 'letio' terenom: Legenda probijala po lijevoj strani kao u najboljim danima!

Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 30. svibanj 2018. 00:20

Petim treningom u tri dana, u utorak ujutro zaključen je prvi mini ciklus. Na dnevnom redu bio je uglavnom nogotenis. Poslijepodne su igrači bili slobodni, prvi put su imali pola dana bez treninga otkako se nalaze na pripremama.

Vedran Ćorluka nije s ostalima igrao nogotenis, nego je nizao krugove oko igrališta. Još uvijek ima dijelom drugačiji tretman od ostalih. Od srijede kreće novi ciklus od pet treninga u tri dana, a u subotu nacionalna vrsta iz Pule leti u Liverpool na utakmicu s Brazilom.

Zanimljiva situacija dogodila se dan ranije, kada je na treningu sudjelovao i legendarni Ivica Olić. Toliko je bio aktivan po lijevom krilu da su pojedini promatrači konstatirali da trči više od svih. Olić je još uvijek u zavidnoj fizičkoj spremi, svaki dan niže krugove s reprezentativcima.

Rovinj, 290518.
Priprema Hrvatske nogometne reprezentacije u Rovinju na stadionu Valbruna.  
Na fotografiji: Vedran Corluka i Ivica Olic.
Foto: Goran Sebelic / CROPIX
Goran Sebelic / CROPIX / CROPIX

Dio treninga igrali su na dva gola, pa je izborniku Daliću dobro došao da popuni kadar. Vježbalo se iza zatvorenih vrata, stadiona NK Rovinj, ali opet su se brojni znatiželjnici našli na brdašcu iza zapadne tribine i južnog gola.

Linker
27. travanj 2024 00:32