Sampaoli
 REUTERS/Carlos Barria / REUTERS
RIJEČ IZBORNIKA

IZBORNIK ARGENTINE UTUČEN NAKON DEBAKLA KAKVOG NACIJA NE PAMTI 'Bol je velika, trga, peče, ali tako se dogodilo! Hrvatska je odlična momčad!'

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 22. lipanj 2018. 02:14

Hrvatska nogometna reprezentacija u svom je drugom nastupu na Svjetskom prvenstvu u Nižnjem Novgorodu svladala aktualnog svjetskog doprvaka Argentinu s visokih 3-0 (0-0) i tako s drugom pobjedom u dva nastupa osigurala prolazak u osminu finala. Bila je to fenomenalna igra Vatrenih i potpuno zaslužena pobjeda.

Nakon susreta izbornik Argentine Jorge Samapoli je na presicu stigao potišten, ali još uvijek gaji nadu da nije sve gotovo.

screenshoot goalsarena

OVDJE POLGEDAJTE SAŽETAK UTAKMICE ARGENTINA - HRVATSKA

- Još imamo šanse, još imamo jednu utakmicu, nismo još ispali. Ja sam odgovoran za rezultat, ispričavam se navijačima Argentine, svima njima, znam da ih ima 40 milijuna! Ali Hrvatska je odlična momčad. Bol je velika, trga, peče, ali tako se dogodilo - kazao je Sampaoli

Nije dao da se napadaju Messi i Caballero...

- Drugi igrači se nisu uklopili s Messijem, to je bio problem, propao nam je projekt igre. Da, ja sam izabrao Caballera, dogodila se greška. Ponavljam sve je moja odgovornost, ali još se nismo vratili kući - kazao je Sampaoli.

Linker
19. travanj 2024 02:55