Vedran Ćorluka
 Goran Sebelic / CROPIX / CROPIX
ODRADIO TRENING BEZ PROBLEMA

IZBORNIK JOŠ UVIJEK OPREZAN, ALI ON 'UDARA' PUNOM SNAGOM Poruka koju je htjela čuti čitava Hrvatska: 'Sa mnom je sve u redu! Nisam ozlijeđen!'

Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 28. svibanj 2018. 21:40

Vedran Ćorluka u ponedjeljak prijepodne odradio je cijeli trening, tako i sprintove u punom intenzitetu. Njegova ozljeda mišića lista je zacijelila, no u idealnom scenariju, kad bi bilo više vremena, trebalo bi mu još tjedan-dva da bude sigurniji kako se problem s mišićem neće ponovno javiti.

Zato se na njega zasad pazi, jer obnova ozljede značila bi definitivno otpadanje sa Svjetskog prvenstva. Ovog časa je na dobrom putu prema Rusiji, ali Dalić želi biti uvjeren da će tamo moći podnijeti sve napore. Ćorluka je poslijepodne trenirao s ekipom, radio je i taktički trening s loptom, sve što i ostali igrači.

March 23, 2018 - Miami Gardens, Florida, USA - Croatia defender Vedran Corluka (5) chases the ball followed by Peru forward Andre Carrillo (18) during a FIFA World Cup 2018 preparation match between the Peru National Soccer Team and the Croatia National Soccer Team at the Hard Rock Stadium in Miami Gardens, Florida., Image: 366840813, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Zuma Press - News
Profimedia, Zuma Press - News

On i Vida bili su stoperski tandem u ekipi s markerima, uz njih na bokovima Vrsaljko i Strinić. Dakako, izbornik ovog časa u Rovinju ima samo 17 igrača, ne računajući golmane, nije mogao postaviti kompletnu ekipu, s markerima su još bili Rakitić, Brozović i kao središnji napadač Mandžukić. Kasnije, tijekom treninga, mijenjao je uloge igračima, pa su markere dobili neki drugi.

Sam Ćorluka oglasio se na instagramu s totalno optimističnom porukom:

- Hvala svima na pitanjima za moju ozljedu, ali sa mnom je sve u redu i treniram normalno s ekipom. Ne znam zašto mediji pišu suprotno, ali ponavljam još jednom, nisam ozlijeđen.

Linker
26. travanj 2024 05:20