Nikola Kalinić
 Nikola Vilic / CROPIX / CROPIX
POVRATAK U HRVATSKU

JEDINI SMO ‘ULOVILI’ NIKOLU KALINIĆA PO DOLASKU U SPLITSKU ZRAČNU LUKU Evo što je otpisani Vatreni poručio nakon što se vratio u Hrvatsku

Piše: Jurica RadićObjavljeno: 19. lipanj 2018. 10:24

Nikola Kalinić sletio je u Split sa 45 minuta zakašnjenja na letu iz Praga. Nitko nije dočekao Kalinića kojeg smo uočili još u trenutku kada je nervozno iščekivao kovčege na traci za prtljagu. Nešto poslije 15 sati sam se pojavio na izlaznim vratima splitske zračne luke, ali čim je ugledao objektiv fotoaparata pokušao je pobjeći na sporedni izlaz.

Ali, nema splitska zračna luka sporedni izlaz, u izgradnji je i postoji samo jedan izlaz. Zaboravio je to Kalinić, pa se zagubio u malom građevinskom labirintu i na kraju je morao proći pokraj brojnih taksista na glavnom izlazu. Svaki od njih imao mu je nešto za reći.

- Tko s Mamićem tikve sadi… - poručio je jedan od okupljenih kada je prepoznao Kalinića.

Neki su ga pokušali mirnije upitati što se dogodilo u hrvatskom kampu u Rusiji, zašto je otišao sa SP-a, ali Kalinić je samo klimnuo glavom i hitro sa slušalicama u ušima prošao pokraj okupljenih koji su prepoznali hrvatskog reprezentativca.

U tom trenutku došlo je i naših nekoliko sekundi. Uostalom, poznajemo se više od jednog desetljeća, još od vremena dok je Kalinić iz juniora debitirao za seniore Bijelih.

Velika Gorica, 120617.
Zracna luka Franjo Tudjman.
Povratak hrvatske nogometne reprezentacije sa Islanda gdje su igrali kvalifikacijsku utakmicu za SP 2018 u Rusiji.
Na fotografiji: Nikola Kalinic.
Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
Ronald Gorsic / CROPIX / CROPIX
Nikola Kalinić

- A što da ti kažem kada znaš da ne mogu ništa pričati - kazao nam je Kalinić dok smo se rukovali ispred splitske zračne luke.

- Javit ću se ako budem pričao o svemu.

I to je bilo to. Sat vremena čekanja za jednu i pol rečenicu. Nismo stekli dojam da je Kaliniću žao zbog svega što se dogodilo, ali tko zna, možda je to samo naš dojam... No, nije izgledao tužan. Više samozatajan, kao i inače u protekle dvije godine. Nije imao volje ni vremena objašnjavati zbivanja. Požurio je potom Kalinić vukući dvije HNS-ove torbe s brojem 16 prema parkingu gdje ga je u sjeni drvoreda čekao njegov zastupnik Tomislav Erceg. Trenutak-dva za ukrcaj kovčega i crni je golemi terenac pojurio prema obiteljskom ručku u Solinu.

Najbolji strijelac SP-a!

Cristiano Ronaldo je s 3 gola trenutno vodeći strijelac Mundijala. Ako mislite da će postati najbolji strijelac SP-a, OVDJE se okladite na tu opciju. Germania na nju ima tečaj 3,00.

Linker
19. travanj 2024 21:19