Velika Gorica, 120617.
Zracna luka Franjo Tudjman.
Povratak hrvatske nogometne reprezentacije sa Islanda gdje su igrali kvalifikacijsku utakmicu za SP 2018 u Rusiji.
Na fotografiji: Nikola Kalinic.
Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
Ronald Gorsic / CROPIX / CROPIX

Nikola Kalinić

EKSPRESNI POVRATAK

KALINIĆ SE VEĆ VRATIO U HRVATSKU Otpisani Vatreni stigao u Split, njegov zastupnik zatrpan pozivima iz Italije: 'Pa što je to napravio?!'

AUTOR:
 • OBJAVLJENO:
 • 18.06.2018. u 19:53

 • Nikola Kalinić već je doletio u Split, ekspresno je vraćen iz kampa naše reprezentacije u Rusiji, izbornik Zlatko Dalić ga je poslao nakon što je njegov neulazak u igru, pet minuta prije kraja utakmice protiv Nigerije objasnio neposluhom, prenosi Slobodna Dalmacija.

  Po Kalinića je u zračnu luku u Splitu nešto iza podneva otišao njegov zastupnik Tomislav Erceg koji je od sinoć zatrpan pozivima iz Italije, što je to uradio njegov pulen, inače igrač Milana? Kalinić se tako vratio kući, po hitnom postupku!

  - Na utakmici s Nigerijom Nikola se zagrijavao, trebao je ući drugo poluvrijeme, ali rekao je da nije spreman ući, jer osjetio je problem s leđima. To se isto ponovilo protiv Brazila u Engleskoj, da nije bio spreman. I trening jučer, isto je rekao da nije spreman za trening. Ja sam to mirno prihvatio. Tri puta nisi spreman, a ja trebam spremne igrače, zdrave igrače i ja sam jučer odlučio da se on vrati doma - rekao je Zlatko Dalić okupljenim izvjestiteljima uoči treninga hrvatske reprezentacije.

  VIDEO: NIKOLA LIPOVAC

  Iz drugih medija