REUTERS/Paul Hanna
PIŠE AS

NAKON ODLASKA RONALDA, LUKA MODRIĆ NOVI JE IDOL REAL MADRIDA Španjolci objavili jasan dokaz da 'Los Blancosi' imaju novog kralja

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 20. srpanj 2018. 10:24

Luka Modrić, finalist i najbolji igrač Mundijala u Rusiji, novi je idol Madrida, prenosi španjolski As. Svaki dan sve više ljudi traži njegov dres.

Uz sve ostale benefite, Juventus će s Cristianom Ronaldom profitirati i u marketinškom smislu. Njegovi su dresovi u Madridu bili daleko najprodavaniji, nakon čega su prošle sezone slijedili dresovi Asensija i Isca. Na njegov prvi dan kao igrača Juventusa, portugalski igrač probio je rekord kada je potrošeno 54 milijuna eura u prodaji proizvoda s njegovim imenom.

Sada, nakon odlaska portugalskog čarobnjaka, čini se da Modrić preuzima primat. Budući da je proglašen najboljim igračem na Svjetskom prvenstvu, Luki je uspjelo, između ostalog, postati novim idolom Real Madrida. Njegov dres od prošle je nedjelje najtraženija roba na tržištu sportske opreme, barem prema neslužbenim podacima.

Neki su očekivali da će nakon odlaska Ronalda najtraženiji biti dresovi Balea, Benzeme, Asensija ili Isca, no naš je kapetan osvojio simpatije ne samo hrvatskih, nego i navijača Real Madrida diljem svijeta.

Linker
18. travanj 2024 08:04