JAKO DOBRA SITUACIJA

'NE BIH SE SLOŽIO S IZBORNIKOM DALIĆEM!' ZANIMLJIV RAZGOVOR U STUDIJU HTV-A 'Ako će Argentina ovako igrati protiv nas, pobijedit ćemo ih s dva gola..'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 18. lipanj 2018. 01:30

Izbornik Hrvatske Zlatko Dalić poslao je nakon 2:0 pobjede Hrvatske protiv Nigerije ozbiljno upozorenje. 'Ovo je zasad mali korak prema naprijed, prolaz skupine još je uvijek daleko', rekao je izbornik iako je Hrvatska nakon prve utakmice na Svjetskom prvenstvu zasjela na prvo mjesto skupine D.

S njim se, međutim, ne slaže stručni komentator HTV-a Anton Samovojska.

"Ne bih se složio s izbornikom Dalićem da je ovo mali korak, ovo je jako velik korak za nas i naše nogometaše. Situacija je stvarno jako dobra. Gledali smo danas Argentinu protiv Islanda. Ako će ta Argentina na takav način igrati i protiv nas, mi ćemo ih pobijediti i s dva ili tri gola razlike!", izjavio je, ali uz osmijeh naš legendarni sportski kroničar i prokomentirao Dalićevo vođenje utakmice.

"U drugome poluvremenu dogodila se 15-minutna pauza u igri. Nakon te stanke, Dalić povlači izvanredan potez. Uveo je Marcela Brozovića u igru i time je oslobodio druge igrače, došlo je do jednog rasterećenja. Modrić je mogao prema naprijed, Rakitić se također oslobodio i vidjela se ta tako potrebna promjena u igri."

Linker
19. travanj 2024 07:33