Soccer Football - World Cup - France Training - Glebovsky, Russia - June 11, 2018 France coach Didier Deschamps during traning REUTERS/Maxim Shemetov
REUTERS

SLETJELI I OZLIJEDILI SE

NEVIĐENI PEH ZA FRANCUZE I ŠPANJOLCE! STIGLI U RUSIJU I ODMAH OSTALI BEZ ZVIJEZDA Otpao Umtiti, a evo koji dvojac neće odigrati prvi susret za Furiju

AUTOR:
 • OBJAVLJENO:
 • 11.06.2018. u 21:42

 • Odmah po dolasku na poprište Svjetskog prvenstva u Rusiji francuske i španjolske nogometaše zadesile su ozljede. 

  Tako su veliki favoriti za naslov Francuzi suočeni s ozljedama Samuela Umtitija i Jibrila Sidibea, koji su propustili trening i rade po individualnom programu. Obojica gotovo sigurno neće igrati prvu utakmicu protiv Australije 16. lipnja, a izbornik Didier Deschamps smatra da će biti spremni za oglede protiv Perua i Danske.

  Francuzi su u bazi u gradu Istri u Moskovskoj oblasti suočeni i sa rijetko viđenim mjerama osiguranja, pa tako u službeni hotel nije uspio ući niti predsjednik Francuskog nogometnog saveza Noel Le Graet. Zaštitari su mu zabranili ulaz jer nije imao prikladnu akreditaciju.

  I Španjolce u Rusiji muče ozljede jer su se na treningu ozlijedili standardni reprezentativci Gerard Pique i David Silva. Pique ima problema s koljenom, a Silva s bedrenim mišićem.  Vrlo je vjerojatno da će Španjolci bez njih dvojice morati započeti prvi dvoboj SP-a s Portugalom u petak u Sočiju.

  Iz drugih medija