Nikola Kalinić
 Ronald Gorsic / CROPIX / CROPIX
OTPISANI VATRENI

OGLASIO SE ČOVJEK KOJI VEĆ 10 GODINA BRINE O KALINIĆEVOJ KARIJERI 'Zovu iz Italije, Hrvatske, zovu sa svih strana...! Što da kažem...'

ČOVJEK KOJI VEĆ 10 GODINA BRINE O KALINIĆEVOJ KARIJERI 'Zovu iz Italije, Hrvatske, zovu sa svih strana...! Što da kažem, moram sjesti i razgovarati s njim'
Piše: Jurica RadićObjavljeno: 20. lipanj 2018. 18:04

Kakva je reakcija Kalinićevih prijatelja na izbacivanje 30-godišnjeg napadača. Reakcija praktički i nema, osim spoznaje da su svi oni već u nedjelju navečer znali što bi se moglo dogoditi. Ali, očito je da je Kalinić sam odlučio što će uraditi i da nitko nije na njega utjecao.

- Nema reakcije, što da vam kažem prije nego popričam s Nikolom - kazao nam je Frane Žaja, jedan od najboljih prijatelja solinskog centarfora.

Tomislav Erceg, menadžer koji već 10 godina brine o karijeri aktualnog napadača AC Milana od rana jutra utorka našao se po medijskom paljbom.

- Zovu iz Italije, zovu iz Hrvatske, zovu sa svih strana, a ja nikome ne odgovaram. Vama sam se javio, ali nemam što za reći. Moram sjesti i razgovarati s Nikolom - kazao je Erceg.

Bit će to dugi i opširni razgovori, ali ono što se moglo doznati jest da Kalinić ima jasnu podršku svoje obitelji u cijelom slučaju. U solinskim Rupotinama se se moglo čuti da su i majka i otac uvjereni kako su i Čačić i Dalić trebali Nikoli dati više šanse, da je trebao više igrati u reprezentaciji pa ne bi nismo pisali o tome što se dogodilo u kampu u Rusiji. Kalinić je jučer po dolasku u Split produžio u Solin na obiteljski ručak, a potom je otišao na odmor u Trpanj na Pelješcu.

Linker
12. travanj 2024 16:57