Ante Cizmic / Hanza Media / Hanza Media
KREĆE NOGOMETNO LUDILO

POGLEDAJTE KOJA SU ČETIRI GLAVNA TIPA NAVIJAČA U koji tip navijača spadaš?

Kreće sezona nogometnog ludila, a samim time i situacije kada nam je skoro sve oprošteno. Nećemo si lagati, mnogi od nas dožive i svojevrsnu transformaciju ličnosti za vrijeme utakmica, a ovo su četiri glavna tipa navijača. U kojem se ti pronalaziš?
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 25. svibanj 2018. 18:15

Glasni navijač

Ovaj emotivac si jednostavno ne može pomoći! Bilo da se protivnička momčad približava golu ili njegova momčad izvede uspješno dodavanje – svaku akciju na terenu mora popratiti urlanjem i vikanjem. Pa tako, dok se puca lopta u jedanaestercima, svima oko njega pucaju bubnjići.

Do četvrtfinala je obično već izgubio glas i liječi se čajem od kadulje, dok iscrpljen sjedi pred telkom.

Split, 120118.
Spaladium Arena.
Europsko rukometno prvenstvo.
Navijaci u Spaladium Areni na utakmici A skupine EP-a, izmedju Hrvatske i Srbije.
Na fotografiji: navijaci. 
Foto: Tom Dubravec / CROPIX
Foto: Tom Dubravec / CROPIX

Statičar

On zna sve i nepresušan je izvor opskurnih informacija o nogometu. Dok ostali navijaju, strepe i prate igru, on vuče paralele između povijesnih igara, uspoređuje kakvoću travnjaka na stadionima i bivše i sadašnje trenere unazad 50 godina. Zanima vas koliko rupa ima mreža na golu? Ne? On će vam svejedno reći, a za njega je idealan model s HDR 1000 koji donosi savršeno kristalnu sliku i za najmanje detalje.

Tom Dubravec / CROPIX
CROPIX

Sudac je uvijek kriv

Njegova momčad je NAJBOLJA! I nepogrešiva. Ako izgubi, zna se tko je kriv – sudac ili svemir. Eventualno protivnički navijači koji su zviždali jako glasno pa ih omeli. Zaleđe njegovih ljubimaca nikada nije zaleđe, faul nikad nije faul. Na uvođenje video-suca je samo prezirno frknuo – pa vidio je on svojim očima… Da mu ne bi promaknuo ni najmanji prekršaj, važno mu je da televizor ima Ultra HD 4K rezoluciju i HDR tehnologiju. Tako će se i sam moći pretvoriti u video-suca!

Zagreb, 091117. 
Trg bana Jelacica.
Navijaci Hrvatske na trgu pred kvalifikacijsku utakmicu Hrvatska - Grcka.
Foto: Goran Mehkek / Hanza Media
Foto: Goran Mehkek / Hanza Media / CROPIX
Navijači Hrvatska

Šparni

Ovaj tip štedi svaku lipu za odlazak na svjetsko prvenstvo u Katar 2022. Planirao je već ove godine do Rusije, ali mu je trenutačno sva ušteđevina „oročena“ u kladionici. Rado će pozvati društvo na gledanje tekme kod sebe doma, no za čips i cugu se morate sami pobrinuti. Ako su mu čips i pića sa zadnje police, neka to barem ne bude televizor! Za njega je savršen izbor vrhunski televizor po akcijskoj cijeni – malo para a vrhunski doživljaj!“

Zagreb, 091117. 
Trg bana Jelacica.
Navijaci Hrvatske na trgu pred kvalifikacijsku utakmicu Hrvatska - Grcka.
Foto: Goran Mehkek / Hanza Media
Foto: Goran Mehkek / Hanza Media / CROPIX
Navijači Hrvatska

Druželjubivi

On gleda tekme zbog društva! Tko igra? Nije važno, glavno da je veselo i gužva! Za vrijeme prvenstva se obično seli u neki public viewing šator i ne izlazi sljedeća dva tjedna. Do polufinala se već skompao s grupom Iraca, pobratimio sa Šveđaninom i dobio broj od barem dvije Talijanke i jedne Njemice. A u slučaju da tekmu gleda s ekipom kod kuće, stalno brblja i vodi razgovore koji nemaju veze s nogometom dok ostatak ekipe već malo iziritirano prati utakmicu na televizoru.

Kako bi potpuno uživali u svojoj ulozi navijača i doživjeli atmosferu s terena u Rusiji kao da su u vašem dnevnom boravku, svoj navijački corner opremite u Mobilmedia ponudi.

Linker
16. travanj 2024 19:40