REUTERS
'RATNO STANJE' KOD IMPERATORA

POBUNJENIK ARDA TURAN POBIJEDIO TERIMA I VRATIO U REPREZENTACIJU CIJELU ČETU POBUNJENIKA Legenda tvrdi: 'On Tursku vodi u kaos!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 10. studeni 2016. 17:18

I uoči dvoboja s Kosovom u kvalifikacijama za SP 2018. u Rusiji medijima u Turskoj najvažniji je odnos Fatiha Terima i njegova bivšeg kluba Galatasaraya.

Jan Olde Riekerink, aktualni trener istanbulskog velikana, nije se proslavio rezultatima i Terim je opet došao u prvi plan. No, prema provjerenijim informacijama, od četvrtog Terimova dolaska za kormilo Lavova, ipak neće biti ništa. Nije da ga Galatasaray ne bi želio, već je problem u novcu. Terim je za njih jednostavno preskup.

Terim ionako proživljava burne dane uoči utakmice koju mora dobiti. Otkrili su Turci da je u ponovnom pozivanju Arde Turana važnu ulogu imao Emre Belozoglu, 36-godišnji bivši reprezentativac, koji je spojio izbornika i glavnu zvijezdu. Veznjak Barcelone od Terima je tražio da u reprezentaciju vrati i ostale igrače koje je otpisao, što je izbornik i učinio.

Oguz Cetin, igračka legenda Fenerbahčea i bivši Terimov pomoćnik u reprezentaciji, jedan je od onih koji je Terima javno prozvao:
- Izbornik vodi turski nogomet u kaos isključivo zbog vlastitih interesa nastavljajući s tragikomičnim potezima.

Linker
20. travanj 2024 07:21