Football Soccer - Turkey v Croatia - EURO 2016 - Group D - Parc des Princes, Paris, France - 12/6/16
Turkey head coach Fatih Terim (R)
REUTERS/John Sibley
Livepic
REUTERS

'RATNO STANJE' KOD IMPERATORA

POBUNJENIK ARDA TURAN POBIJEDIO TERIMA I VRATIO U REPREZENTACIJU CIJELU ČETU POBUNJENIKA Legenda tvrdi: 'On Tursku vodi u kaos!'

AUTOR:
  • Sportske novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 10.11.2016. u 16:18

 • I uoči dvoboja s Kosovom u kvalifikacijama za SP 2018. u Rusiji medijima u Turskoj najvažniji je odnos Fatiha Terima i njegova bivšeg kluba Galatasaraya.

  Jan Olde Riekerink, aktualni trener istanbulskog velikana, nije se proslavio rezultatima i Terim je opet došao u prvi plan. No, prema provjerenijim informacijama, od četvrtog Terimova dolaska za kormilo Lavova, ipak neće biti ništa. Nije da ga Galatasaray ne bi želio, već je problem u novcu. Terim je za njih jednostavno preskup.

  Terim ionako proživljava burne dane uoči utakmice koju mora dobiti. Otkrili su Turci da je u ponovnom pozivanju Arde Turana važnu ulogu imao Emre Belozoglu, 36-godišnji bivši reprezentativac, koji je spojio izbornika i glavnu zvijezdu. Veznjak Barcelone od Terima je tražio da u reprezentaciju vrati i ostale igrače koje je otpisao, što je izbornik i učinio.

   

  Oguz Cetin, igračka legenda Fenerbahčea i bivši Terimov pomoćnik u reprezentaciji, jedan je od onih koji je Terima javno prozvao:
  - Izbornik vodi turski nogomet u kaos isključivo zbog vlastitih interesa nastavljajući s tragikomičnim potezima.