Manuel Queimadelos Alonso/Getty Images
SVE ZBOG IZNENADNE ODLUKE

POTRES U REDOVIMA ŠPANJOLSKE REPREZENTACIJE Izborniku prijeti otkaz svega dva dana uoči derbija protiv Portugala: 'Predsjednik se osjeća izdanim'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 13. lipanj 2018. 12:29

Vijest o imenovanju Julena Lopeteguija za novog trenera Real Madrida iznenadila je sve.

Aktualni izbornik španjolske nogometne reprezentacije potvrđen je u utorak kao novi trener Reala, a dan kasnije, svega dva dana uoči okršaja 'Furije' i Portugala u derbiju skupine B Svjetskog prvenstva, iz španjolskih medija pojavila se informacija kako nije sigurno da će Lopetegui uopće sjediti na klupi protiv Ronalda i društva.

"U utorak navečer iz Španjolskog nogometnog saveza nitko se nije usudio tvrditi da će Lopetegui sjediti na klupi Španjolske protiv Portugala. Luis Rubiales (predsjednik Španjolskog nogometnog saveza, op.a.) se osjeća izdanim i bijesan je", piše Marcin novinar Jose Felix Diaz.

Navodi se da je Rubiales odmah po saznanju da je Lopetegui novi trener Reala želio smijeniti izbornika, ali su ga navodno neki članovi Saveza odgovorili od ishitrene odluke.

"Ovo nije vrijeme za razgovor, ali donijet ćemo odluku koja je u najboljem interesu reprezentacije. Postupit ćemo odgovorno", rekao je Rubiales.

Linker
19. travanj 2024 19:08