REUTERS/Phil Noble
CIJENA - PRAVA SITNICA

REAL MADRID POSTAVIO VRLO ZANIMLJIVU CIJENU ZA SVOJU NEZADOVOLJNU ZVIJEZDU Evo koliko će milijuna zainteresirani morati izdvojiti žele li ga dovesti

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 08. lipanj 2018. 20:04

Još od spektakularnog finala ovogodišnje Lige prvaka špekulira se o odlasku Garetha Balea, Velšanina koji je bio prvo ime toga susreta. Mnogo je prašine podigao sam Bale svojom izjavom nakon finala da nije zadovoljan svojim statusom u slavnome madridskom klubu i da bi na ljeto mogao napustiti Real.

Velšanin se tijekom protekle sezone i nije naigrao, a u Kijevu je dobio priliku u drugome poluvremenu što mu je bilo dovoljno da se upiše u sportske almanahe. Postigao je dva fantastična pogotka, a o prvome golu škaricama još se i danas raspravlja u nogometnim kuloarima.

Ponude za Balea redaju se kao na traci, a u igru su se uključili i Bayern Munchen i Manchester United. Iznimno je zanimljiva cifra koju su Madriđani izvjesili za svoju nezadovoljnu zvijezdu, naime radi se o svoti od točno 222 milijuna eura! Iznos je, naravno, vrlo indikativan jer je za točno toliku svotu Neymar prešao iz redova Barcelone u PSG.

Podsjećamo, mediji se uoči SP-a u Rusiji najviše bave nagađanjima da bi brazilski virtuoz ovoga ljeta mogao stići upravo u madridski Real.

Linker
25. travanj 2024 18:36