REUTERS
ISTINA JE JOŠ BOLNIJA

ŠEĆER DOLAZI NA KRAJU! PROCURILA TAJNA ŠPANJOLSKE SVLAČIONICE Sedam igrača sve je znalo unaprijed unaprijed, a onda je uslijedio potres uoči SP-a!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 13. lipanj 2018. 19:52

Nevjerojatni uvod u Svjetsko prvenstvo proživljava ovih dana nogometna Španjolska.

Za potres u španjolskoj nogometnoj reprezentaciji odgovoran je predsjednik Reala Florentino Perez zajedno s novim trenerom Julenom Lopeteguijem. Predsjednik Real Madrida objavio je u ponedjeljak da će Zinedinea Zidanea na klupi najtrofejnijeg španjolskog kluba naslijediti u tom trenutku aktualni izbornik španjolske reprezentacije, a uslijedio je potpuni darmar u španjolskom nogometu.

Lopetegui je s Realom dogovorio suradnju u jeku priprema za Mundijal u Rusiji i, umjesto da priprema strategiju za zahtjevne utakmice na prvenstvu, posao finalizirao u najvećoj tajnosti.

Vijest je šokirala vodstvo Nogometnog saveza Španjolske koje je odmah smijenilo izbornika, kao i španjolsku nogometnu javnost, a svakoga dana pojavljuju se novi detalji prvorazredne podvale koju je Real, ipak nenamjerno, priredio svojoj nacionalnoj vrsti.

Naime, Marca je danas objavila kako su za dolazak Lopeteguija na klupu Reala znali i igrači u reprezentaciji, ali samo oni iz - Reala! Carvajal, Ramos, Vazquez, Isco, Asensio, Fernandez i Vallejo bili su o tome unaprijed informirani, a vijest je za javnost, navodno i ostale reprezentativce, ostala stroga tajna.

Priču donosi Marca koja tvrdi da je time unesen razdor u španjolskoj reprezentaciji jer ostatak igrača o tome nije znao ništa. Samo tri dana uoči utakmice s Portugalom vodstvo Real Madrida pobrinulo se za potpuni kaos u španjolskoj nogometnoj javnosti.

Lopetegui ne smatra da je pogriješio, iako priznaje da je odluku možda donio u pogrešno vrijeme.

Kao šećer na kraju, danas je stigla vijest da je za nasljednika Julena Lopeteguija izabran Fernando Hierro, bivši kapetan i legenda Kraljevskoga kluba!

Linker
16. travanj 2024 14:33