REUTERS/Antonio Bronic
RIJEČ SVLAČIONICE

SJAJNI ANDREJ KRAMARIĆ PONOVNO ODUŠEVIO HRVATSKU, A EVO KAKVO JE STANJE SA SUBAŠIĆEM 'Nadam se samo da se neće pogoršati još više'

Piše: Petar BekićObjavljeno: 08. lipanj 2018. 22:35

Hrvatska je reprezentacija u Osijeku pobijedila Senegal s 2-1. Nakon gola Senegalaca u 48. minuti, naši su reprezentativci uspjeli okrenuli rezultat i s pozitivnom atmosferom okrenuti se prema SP-u u Rusiji.

Strijelci za hrvatsku bili su Ivan Perišić i Andrej Kramarić koji je pokazao kako izbornik Zlatko Dalić može ozbiljno računati u Rusiji.

- Moramo biti zadovoljni rezultatom, ako se u obzir uzme činjenica da su vremenski uvjeti bili jako teški. Suh teren, vlaga...nije bilo bajno, ali možemo biti sretni da s pobjedom putujemo u Rusiju. Susret protiv Nigerije će sasvim sigurno biti drugačiji, ali, bit će zanimljivo i siguran sam da ćemo dati sve od sebe.

Novi pogodak za reprezentaciju?

- Ne znam što bih rekao. Uvijek je čast zabiti za reprezentaciju. Ne igram puno, još sam možda malo 'zelen', ali uvijek dajem sve od sebe, kako za klub, tako i za reprezentaciju. Nadam se da ću u budućnosti zabijati još i više.

Nakon Kramarića pred kamere je stao i vratar Subašić koji je u jednom trenutku morao izići iz igre?

- Ma sve je u redu. Uhvatio me malo grč. Nadam se samo da se neće pogoršati još više. Bitno je da smo slavili, ima stvari koje treba popraviti, ali bitno je da smo živi i zdravi i svi jedva čekamu utakmicu protiv Nigerije.

Linker
25. travanj 2024 06:49