REUTERS/Lucy Nicholson
LOŠA ATMOSFERA KOD FURIJE

ŠPANJOLSKA SE JOŠ UVIJEK OPORAVLJA OD VELIKOG ŠOKA, RAMOS HTIO NAPUSTITI PRESS KONFERENCIJU 'Ovo izgleda kao da smo na sprovodu..."

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 15. lipanj 2018. 00:33

Jedna od najvećih vijesti ovog Svjetskog prvenstva zapravo se pojavila uoči njegovog početka. Naravno, govorimo o smjeni Julena Lopeteguija na izborničkoj klupi španjolske reprezentacije.

Lopetegui je, podsjetimo, smijenjen jer su uoči svjetskog prvenstva iz Madrida u javnost pustili vijest kako će po završetku Mundijala preuzeti 'Kraljevski klub'. Bila je to informacija s kojom se nikako nije mogao pomiriti predsjednik Španjolskog nogometnog saveza Luis Rubiales koji je dan kasnije smijenio Lopeteguija i njegovu poziciju dao sportskom direktoru reprezentacije Fernandu Hierru.

Španjolska reprezentacija održala je u četvrtak press konferenciju u Sočiju na kojoj je prisustvovao Sergio Ramos. Kapetan Španjolaca je inače bio jedan od zagovaratelja Lopeteguijevog ostanka.

"Želio bih napustiti ovu press konferenciju jer izgleda kao da smo na sprovodu, a sutra za nas kreće Svjetsko prvenstvo. Što je za ne povjerovati..." - rekao je Ramos na druženju s novinarima.

"Moramo okrenuti stranicu jer ovo nije bilo ugodno. Nema nikoga bolje od Hierra za popunjavanje ove pozicije. Nadam se da ćemo imati tim kao što smo ga imali prije", zaključio je kapetan Furije.

Linker
25. travanj 2024 18:05