INA I AIRCASH

U NEKOLIKO KLIKOVA DO OKLADE Pogodio si rezultat utakmice?! Uplate i isplate dobitaka nikad jednostavnije!

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 14.06.2018. u 14:05

 • Tik pred nogometnu ludnicu u Rusiji, u kojoj 14. lipnja počinje Svjetsko nogometno prvenstvo, mnogi će se okušati u klađenju kako bi utakmice gledali još napetije i strastvenije. Zbog toga je Ina spojila snage sa Aircash aplikacijom  i omogućila svim korisnicima da putem Aircasha trenutačno uplaćuju na svoje Internet račune SuperSporta i Hrvatske Lutrije. U samo nekoliko klikova novci se nalaze na Internet računu i možete odigrati na svoje sretne parove i utakmice.

  Aircash je besplatna aplikacija za prijenos novca koja je u Hrvatskoj omogućila uplate i isplate novca nepovezane s dugim brojevima računa u banci ili pošti. Trebaju vam samo besplatna aplikacija, te broj mobitela osobe koja uplaćuje (ili isplaćuje) novac. Podaci nakon prvog upisivanja ostaju zapamćeni.

   

  Praktično i brzo - sve što volite kod kladionice

  Kod Aircasha i Hrvatske Lutrije, prednost je što, kad nešto osvojite, možete odabrati da novac pokupite na svim Ininim maloprodajnim mjestima u bilo koje vrijeme dana i noći, i to tako da jednostavno odabere isplatu putem AirCasha.

  AirCash se, nakon Hrvatske lutrije, sprijateljio i sa SuperSportom, kako bi korisnici aplikacije mogli s par klikova uplatiti novce na svoj Internet račun kod Supersporta, a sredstva su odmah vidljiva na računu i spremna za igru. Vjerne korisnike podsjećaju na to da ažuriraju aplikaciju ako im se već nije pojavila opcija SuperSport kladionice. Također, na svim Ina maloprodajnim mjestima otprije par dana dostupan je i A-bon, papirnati voucher u apoenima od 50 do 500 kuna, s kojim se također može brzo i jednostavno uplatiti Internet račun SuperSporta.

  Hrvatska reprezentacija će na SP-u igrati u 'skupini D' s Argentinom, Islandom i Nigerijom - s kojom igramo već u subotu 16. lipnja. Na vama je još samo da nabavite čips, pića i društvo za početak prvenstva na kojem od sada lako možete i zaraditi. Ina podržava Hrvatsku nogometnu reprezentaciju i uz ponudu posebnih navijačkih rekvizita po povoljnim cijenama, koje možete pronaći na više od 400 prodajnih mjesta diljem Hrvatske.

  Ako vas zanima kako funkcionira aplikacija Aircash, pogledajte OVDJE kratki video!

  Aplikaciju na App Storeu možete skinuti OVDJE, a na Google Playu OVDJE.

  Iz drugih medija