Belgija
 REUTERS/Max Rossi / REUTERS
BELGIJA VS PANAMA

VIDEO: BELGIJA SE DUGO MUČILA, A ONDA JE KRENULO CURITI Hazard i društvo rutinski svladali Panamu: Lukaku utrpao dva komada, sjajan pogodak Mertensa

Piše: Predrag JurišićObjavljeno: 18. lipanj 2018. 14:55

Nogometna reprezentacija Belgije opravdala je ulogu favorita i pobijedila momčad Paname sa 3-0 (0-0) u utakmici 1. kola skupine G Svjetskog prvenstva u Rusiji, koja je u ponedjeljak odigrana na Olimpijskom stadionu Fišt u Sočiju.

Panamci su se u debitantskom nastupu na svjetskim prvenstvima dobro držali do prvog primljenog pogotka, a njihova je obrana izdržala do 47. minute, kada je lijepim volejem Dries Mertens prebacio panamskog vratara Peneda za vodstvo Belgije.

OVDJE POGLEDAJTE POGODAK MERTENSA

Do kraja dvoboja mreža Paname zatresla se još dvaput, a oba puta strijelac je bio Romelu Lukaku. Prvi pogodak postigao je glavom u 69. minuti na ubačaj Kevina de Bruynea. Napadač Manchester Uniteda drugi je gol postigao u 75. minuti prebacivši vratara Peneda, nakon što mu je u kontranapadu idealno dodao belgijski kapetan Eden Hazard.

OVDJE POGLEDAJTE PRVI POGODAK LUKAKUA

I druga utakmica 1. kola u ovoj skupini bit će odigrana u ponedjeljak, s početkom u 20 sati, a u njoj se sastaju Engleska i Tunis u Volgograd Areni.

OVDJE POGLEDAJTE DRUGI POGODAK LUKAKUA

----------------------------------------------------------------------

Linker
20. travanj 2024 21:23