Action Images via Reuters
NEYMAROV POUČAK

VEDRAN ĆORLUKA I IZBORNIK DALIĆ SU SVE UNAPRIJED DOGOVORILI 'Nije ovo bilo lijepo na kraju, ali na dobrom smo putu, puno smo naučili!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 03. lipanj 2018. 23:31

Hrvatska je reprezentacija u prijateljskoj utakmici s Brazilom poražena s 2:0. U prvome poluvremenu naša je momčad bila čak i dominantnija, međutim u drugome se poluvremenu nakon brojnih izmjena i rošada u sastavu igra hrvatskih nogometaša razvodnila.

Naš iskusni reprezentativac i dokapetan Vedran Ćorluka poručio je da nema razloga za razočaranje jer je Selecao prema prognozama ionako glavni favorit za osvajanje SP-a u Rusiji.

Priprema za Argentinu

"Istina je da nam se nakon prvih sat vremena igra razvodnila, doživjeli smo i pad koncentracije u posljednjoj minuti te primili još jedan pogodak, i nije lijepo izgubiti. Međutim, možemo biti optimistični i naučiti mnogo iz ove utakmice. Željeli smo vidjeti gdje smo u ovoj fazi priprema, pogotovo nakon prvog poluvremena. Mislim da smo na dobrom putu i samo treba nastaviti raditi".

Hrvatska je izabrana vrsta u ovoj utakmici našla idealnog protivnika za pripremu protiv reprezentacije Argentine s kojom ćemo se sučeliti u drugoj utakmici skupine 21. lipnja.

Forma nakon oporavka od ozljede

Ćorluka se vratio sastavu u pravi trenutak, uoči samog SP-a u Rusiji.

"Plan je bio da odigram oko 50 minuta, to smo odradili i sve je prošlo u najboljem redu".

Spomenimo još i da je iz igre izašao u 50. minuti, a priliku je umjesto njega dobio mladi Duje Ćaleta-Car kojemu je ovo bio debi i to, ni manje ni više, nego - protiv Brazila!

Linker
26. travanj 2024 23:37