REUTERS/Christian Hartmann
REMONT NAKON ŠOKA

VELIKE PROMJENE ZA HRVATSKU!? LJUTITI ARGENTINSKI IZBORNIK BEZ MILOSTI Sampaoli tri zvijezde seli na klupu, evo tko bi mogao uskočiti protiv Vatrenih

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 18. lipanj 2018. 00:55

Argentina je u prvoj utakmici naše skupine neočekivano remizirala s Islandom i time razočarala mnoge navijače koji su očekivali laganu pobjedu i dominaciju u skupini D. Izbornik Jorge Sampaoli najavio je neke promjene u svojoj momčadi te je dao naslutiti da čak trojica igrača neće konkurirati za utakmicu protiv hrvatske reprezentacije koja je na rasporedu u četvrtak u 20 sati.

Argentinski mediji pozabavili su se tim promjenama i ustvrdili da u početnom sastavu protiv Hrvatske nećemo vidjeti Lucasa Bigliju, Angela Di Mariju i Eduarda Salvija. Priliku bi trebali dobiti Gabriel Mercado (Sevilla), Giovani Lo Celso (Paris Saint-Germain) i Cristian Pavón (Boca Juniors). Posebno je izbornika oduševio Pavón koji je ušao u drugome poluvremenu i donio potrebno osvježenje u utakmici protiv neugodnih Islanđana.

Izvjestitelji iz argentinskog kampa najavljuju da bi još trojica mogli susret s Hrvatskom započeti na klupi. Navijači naravno priželjkuju u igri vidjeti Gonzala Higuaina i Paula Dybalu, no to bi značilo da bi u napadu bile potrebne dodatne rotacije i nove nepredviđene kalkulacije. Pitanje je kako bi se to svidjelo argentinskoj nogometnoj javnosti. Jedno je sigurno, jedini igrač koji ima nepromijenjen i nedodirljiv status je - Lionel Messi.

Linker
21. travanj 2024 16:13