Soccer Football - Al Fujairah v Khor Fakkan - UAE First Division - Fujairah stadium, Fujairah, United Arab Emirates - April 27, 2018 - Al Fujairah's manager Diego Maradona of Argentina reacts during the match. REUTERS/Christopher Pike
REUTERS/Christopher Pike

'REMI JE NACIONALNA SRAMOTA'

VELIKI DIEGO MARADONA BEZ DLAKE NA JEZIKU OTVORENO NAPAO IZBORNIKA ARGENTINE 'Ako nastaviš ovako, nećeš se moći vratiti u Argentinu!'

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 18.06.2018. u 11:46

 • Argentinska legenda Diego Maradona izjavio je da "je remi s Islandom nacionalna sramota" i upozorio izbornika Sampaolija da "se neće moći vratiti u Argentinu ako će reprezentacija nastaviti igrati tako."

  Lionel Messi iznenađujuće je promašio jedanaesterac protiv debitanata Islanda u prvoj utakmici skupine D. Legendarni "Mali zeleni" sve je to promatrao iz lože stadiona Spartaka. "Imam osjećaj da je puno loših emocija u atmosferi oko reprezentacije.", ustvrdio je.

   

  Argentina je povela golom Sergija Aguera u 19. minuti da bi već četiri minute kasnije Island izjednačio golom Alfreda Finnbogasona. "To je sramota - ne pripremiti se za momčad koja je u prosjeku visoka 1,90 metara!", nemilosrdan je bio Diego.

  "Uopće ne krivim igrače, a najmanje Messija koji se možda i najviše trudio tijekom cijele utakmice.", zaključio je svoj rafal Maradona.

   

  Hrvatsku reprezentaciju u četvrtak očekuje utakmica upravo protiv argentinske nacionalne vrste i bit će zanimljivo vidjeti kako će Jorge Sampaoli reagirati pod pritiskom koji se ovih dana povećava ususret dvoboju koji je na rasporedu u 20 sati u Sankt Petersburgu.

  Iz drugih medija