REUTERS/Christopher Pike
'REMI JE NACIONALNA SRAMOTA'

VELIKI DIEGO MARADONA BEZ DLAKE NA JEZIKU OTVORENO NAPAO IZBORNIKA ARGENTINE 'Ako nastaviš ovako, nećeš se moći vratiti u Argentinu!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 18. lipanj 2018. 13:46

Argentinska legenda Diego Maradona izjavio je da "je remi s Islandom nacionalna sramota" i upozorio izbornika Sampaolija da "se neće moći vratiti u Argentinu ako će reprezentacija nastaviti igrati tako."

Lionel Messi iznenađujuće je promašio jedanaesterac protiv debitanata Islanda u prvoj utakmici skupine D. Legendarni "Mali zeleni" sve je to promatrao iz lože stadiona Spartaka. "Imam osjećaj da je puno loših emocija u atmosferi oko reprezentacije.", ustvrdio je.

Argentina je povela golom Sergija Aguera u 19. minuti da bi već četiri minute kasnije Island izjednačio golom Alfreda Finnbogasona. "To je sramota - ne pripremiti se za momčad koja je u prosjeku visoka 1,90 metara!", nemilosrdan je bio Diego.

"Uopće ne krivim igrače, a najmanje Messija koji se možda i najviše trudio tijekom cijele utakmice.", zaključio je svoj rafal Maradona.

Hrvatsku reprezentaciju u četvrtak očekuje utakmica upravo protiv argentinske nacionalne vrste i bit će zanimljivo vidjeti kako će Jorge Sampaoli reagirati pod pritiskom koji se ovih dana povećava ususret dvoboju koji je na rasporedu u 20 sati u Sankt Petersburgu.

Linker
18. travanj 2024 07:23