REUTERS/Francois Lenoir
SVAKA ČAST!

VIDEO: NEVJEROJATNI STRIJELAC NASTAVLJA NIZATI DOSEGE ZA POVIJEST Još jedna velika predstava Cristiana Ronalda i hat-trick za spas Portugala u derbiju

Piše: Robert ŠolaObjavljeno: 16. lipanj 2018. 01:38

Cristiano Ronaldo sinoć je najavio veliki lov na naslov najboljeg strijelca Svjetskog prvenstva. Zabio je tri gola Španjolcima koji se diče izvanredno čvrstom obranom. No, portugalski stroj za golove ne zna za riječ umor i ne bira suparnike.

Doista je nevjerojatan, ima 33 godine, igrao je u finalu Lige prvaka, čovjek bi pomislio da je umoran, da ne može imati pravu svježinu, ali ništa od toga sinoć nismo vidjeli na utakmici. Vidjeli smo samo Ronalda u punom izdanju. Izborio je jedanaesterac, sam ga zabio, pa onda još jednom šokirao Španjolce, poglavito De Geu, jednim poklonjenim golom, da bi u finišu velemajstorski zabio iz slobodnog udarca. Bila je to još jedna čarolija portugalskog majstorija, iz slobodnog udarca sa 25 metara loptu je preko zida poslao u rašlje.

GOLOVE SA SPEKTAKULARNE UTAKMICE POGLEDAJTE OVDJE

Kada je Cristiano Ronaldo na terenu, onda su emocije uvijek podijeljene. Jedan dio gledatelja ga doslovno obožava, dok je s druge strane dosta onih koji ga ne vole, koji uporno pričaju kako nije Leu Messiju ni do koljena. I to je nešto s čim Ronaldo mora živjeti. Čudesan je igrač, nevjerojatan strijelac, ali nema 'magiju' kakvu u nogama ima Argentinac.

S druge strane Messi sigurno nije radnik kakav je Ronaldo, često smo ga na terenu gledali poprilično nespremnog, ali onda bi s bljeskom pokazao klasu i riješio utakmicu. Ronaldo mu je igrom, a poglavito golovima protiv Španjolske izravno bacio rukavicu u lice i bit će jako zanimljivo vidjeti kako će mu Messi uzvratiti u utakmici protiv Islanda.

Neće mu biti nimalo lako jer Ronaldo je za sada najveća priča priča turnira. Jedini igrač u povijesti koji je zabio barem jedan pogodak na svim velikim natjecanjima na kojima je igrao, Euru 2004, 2008, 2012 i 2016. te SP-ima 2006, 2010, 2014 i 2018.

Za naklon.

Linker
20. travanj 2024 03:59