Lars Baron/Getty Images
SP 2018

ZLATAN RAZOČARAO ŠVEDSKU Ibrahimović ipak neće zaigrati na Svjetskom prvenstvu u Rusiji: 'Razgovarao sam s njim i potvrdio mi je da se neće vratiti'

Piše: HinaObjavljeno: 26. travanj 2018. 19:07

Jedan od najboljih nogometaša svih vremena Zlatan Ibrahimović ipak neće igrati za Švedsku na predstojećem Svjetskom prvenstvu u Rusiji, objavio je putem Facebooka Švedski nogometni savez.

Odluku o neodlasku na SP donio je sam Ibrahimović, kazao je direktor švedske reprezentacije Lasse Richt.

"Razgovarao sam sa Zlatanom u utorak i on mi je potvrdio da se neće vratiti u reprezentaciju. Dakle, Ibrahimović sigurno neće biti na popisu izbornika Janne Anderssona 15. svibnja iz istog razloga zbog kojeg nije nastupao za Švedsku od 2016. godine", obznanio je Richt vijest koja je rastužila sve švedske navijače.

Ibrahimović (36) se od švedske reprezentacije oprostio na EURU u Francuskoj, no nedavno je prilikom prelaska iz Manchester Uniteda u novi klub LA Galaxy kazao da ipak postoji mogućnost da pomogne Šveđanima u Rusiji. Nakon što zbog teške ozljede koljena nije igrao gotovo cijelu sezonu, Zlatan je za Galaxy postigao dva gola i otvorio mogućnost da nastupi na SP-u.

Ibra je najbolji švedski strijelac u povijesti, zabio je 62 gola u 116 utakmica za nacionalnu reprezentaciju, koja će u Rusiji igrati u skupini F s Južnom Korejom, Njemačkom i Meksikom.

Linker
24. travanj 2024 03:19