Duje Klaric / Hanza Media / Hanza Media
NEKI NOVI BIJELI

ŠPANJOLAC SLAŽE NOVI STOŽER NA POLJUDU Pušnikovi suradnici odlaze, Carrillo će dovesti jednog ili dvojicu pomoćnika

Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 06. prosinac 2016. 12:13

Prvi trening s Carrillom “bijeli” su odradili već jučer popodne, priključeni su iz B momčadi Jurić, Jandrek i Llanos, a mijenja se i stožer. Odlaze ljudi koji su bili uz Marijana Pušnika, tako da osim pomoćnika iz Slovenije Žige Kljajića na sceni više nisu ni domaći Pušnikovi suradnici Zoran Varvodić koji je trenirao vratare i Zlatko Vujović, kao dodatni pomoćni trener.

Ostaje pak kondicijski stožer uz Marija Tomljanovića (Jakov Previšić), dok je “outsourceing” suradnja sa kondicijskim stručnjacima iz Ljubljane pod vodstvom Srđana Đorđevića također - “out”. Carrilo je pak dobio pomoćnike iz B momčadi, pa su jučer s njim radili Marko Lozo i Vik Lalić, a s vratarima Vedran Runje.

Carrillo će dovesti jednog ili dvojicu svojih pomoćnika, po svom izboru, jučer se spominjalo dvojicu Mađara od kojih je jedan navodno vojvođanski Mađar pa razumije hrvatski jezik, no popodne je postala aktualna kombinacija sa suradnicima iz Španjolske, bez Mađara, tako da je zasad sve to neizvjesno, stožer je tek u formiranju.

Carrillo je vikao na engleskom, “one touch, one touch”, da se igra iz prve, a zbog lakših ozljeda izostali su Erceg, Ohandza, Jefferson i Gentsoglou.

Linker
24. travanj 2024 15:24