REUTERS/Andrew Boyers
NAKON KLUPSKOG SP-A

ŠPANJOLCI RAZOTKRILI MISTERIJ IZ VELIKOG FINALA Evo zašto je Realov kapetan trpio salve zvižduka s tribina i kako je odgovorio

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 23. prosinac 2018. 18:01

Kapetan Real Madrida Sergio Ramos naišao je sinoć u Abu Dhabiju na neprijateljski doček dobrog dijela tribina stadiona u Abu Dhabiju.

Real je protiv Al Aina slavio s uvjerljivih 4:1, a Ramosu su stizali zvižduci s tribina, kako tijekom susreta, tako i poslije njega.

Marca otkriva zašto je to bio slučaj. "Navijači na stadionu zamjerali su mu ozljedu Mohameda Salaha u prošlogodišnjem finalu Lige prvakaprotiv Liverpoola. Egipćanin je ikona arapskog nogometa i nakon incidenta u Kijevu njegovi navijači i dalje osjećaju zamjerke spram španjolskog stopera", piše Marca.

Nakon postignutog trećeg gola Reala u 78. minuti Ramos je proslavio utišavajući navijače s prstom na ustima.

Soccer Football - Champions League Final - Real Madrid v Liverpool - NSC Olympic Stadium, Kiev, Ukraine - May 26, 2018   Liverpool's Mohamed Salah injures his shoulder in a challenge with Real Madrid's Sergio Ramos      REUTERS/Gleb Garanich
REUTERS/Gleb Garanich

"Meni upućeni zvižduci bili su mi neobjašnjivi. Mislim da bi trebalo postojati poštovanje", komentirao je Ramos reakcije s tribina.

Linker
16. travanj 2024 09:03