Getty Images
ZA NJEGA NEMA DVOJBE

ŠPANJOLSKI KAPETAN SVOJIM KOMENTAROM O MODRIĆU PODIGAO PUNO PRAŠINE Najbolji igrač svijeta? Ramos odgovorom indirektno 'okrznuo' Cristiana Ronalda

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 09. rujan 2018. 19:49

U subotu je u Ligi nacija Španjolska pod novim izbornikom Luisom Enriqueom preokretom pobijedila Englesku rezultatom 2:1, a nakon utakmice proslavljeni kapetan Real Madrida i španjolske reprezentacije Sergio Ramos podigao je prašinu svojom izjavom upućenom najboljem hrvatskom nogometašu Luki Modriću, a zapravo indirektno i bivšem suigraču Cristianu Ronaldu.

Novinari su pitali Ramosa što misli tko bi trebao dobiti FIFA-inu nagradu za najboljeg igrača svijeta, a on je bez oklijevanja ustvrdio:

"Luka je jedan od rijetkih igrača čije bi me osvajanje nagrade usrećilo kao da sam je ja dobio, ali problem je što ponekad ta nagrada ide u ruke onome čiji je marketing jači.", izjavio je Sergio Ramos.

Soccer Football - Champions League Group Stage Draw - Grimaldi Forum, Monaco - August 30, 2018   UEFA President Aleksander Ceferin presents Real Madrid's Luka Modric with the UEFA Men’s Player of the Year award   REUTERS/Eric Gaillard
REUTERS/Eric Gaillard

Španjolski mediji slažu se da se ova izjava nedvojbeno odnosi na Cristiana Ronalda koji je tu nagradu osvojio pet puta.

Podsjetimo, Ronaldo prije dva tjedna nije došao na dodjelu nagrade u Monaco gdje je njegov zastupnik Jorge Mendes rekao da je Ronaldo trebao dobiti priznanje UEFA-e za najboljeg nogometaša u Europi te da je smiješno da je nagrađen Modrić. Nakon toga se oglasila Ronaldova sestra, kao i jedan njegov prijatelj, napomenuvši kako je učinjena nepravda prema 33-godišnjem kapetanu Portugala.

Ove su godine za tu prestižnu nagradu nominirani Cristiano Ronaldo, Mohamed Salah i naš Luka Modrić, a nagrada će biti dodijeljena na svečanoj ceremoniji 24. rujna u Londonu.

Linker
23. travanj 2024 16:06