Octavio Passos/Getty Images
UZAVRELE STRASTI

SRAMOTNE SCENE NA OTOKU! REPREZENTATIVCA VATRENIH GAĐALI BOCOM, LEGENDA POLUDJELA Došlo i do okršaja na klupi, čitavu priču smirivala policija

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 21. prosinac 2019. 19:04

Momčad Rangersa stigla je do gostujuće pobjede protiv Hiberniana (3:0) u 17. kolu škotskog Premiershipa, a po završetku susreta najviše se govorilo o crvenom kartonu nogometaša domaćih Ryana Porteousa kojeg je zaradio nakon prekršaja nad hravtskim nogometnim reprezentativcem Bornom Barišićem.

Neoprezno je nasrnuo spomenuti na gležanj beka Vatrenih koji je ostao ležati na travnjaku, a čitava situacija najviše je iznervirala legendarnog Stevena Gerrarda koji je poludio na četvrtog suca.

U jednom je trenutku došlo i do naguravanja s protivničkim stožerom, a uzavrele strasti morali su smirivati zaštitari i policija. Kao da to nije bilo dovoljno, u nastavku susreta navijači domaće momčadi gađali su nogometaše Rangersa raznim predmetima, a prema Borni Barišiću je doletjela i staklena boca dok je primao pomoć na terenu nakon pretrpljenog prekršaja.

- Svašta su bacali u teren, ali to nije naš problem, oko toga neka se zamaraju u Hibernianu, takve stvari ne želim vidjeti ni na kojem stadionu. Želimo da naši nogometaši budu sigurni, kao i ostali navijači - govorio je Gerrard nakon utakmice.

View this post on Instagram

No surrender +3

A post shared by Borna Barisic (@bornab7) on

Linker
24. travanj 2024 19:17