Screenshot: Youtube
ODLUKA KOJA NIKOME NIJE JASNA

SRPSKA POLICIJA UHITILA SUCA KOJI JE 'IZMISLIO' JEDANAESTERAC Pogledajte njegov potez zbog kojeg je završio 'iza rešetaka'

Piše: HinaObjavljeno: 15. svibanj 2018. 17:16

Srbijanska policija uhitila je nogometnog suca Srđana Obradovića zbog zloupotrebe službenog položaja, a povod je njegovo suđenje u nedjelju na utakmici predzadnjeg prvenstvenog kola između domaćeg Spartaka iz Subotice i niškog Radničkog, objavila je u utorak novinska agencija Tanjug.

Spartak je pobijedio sa 2-0, a oba gola postignuta su iz penala, i time je osigurao igranje u pretkolima Europske lige. No, nikome nije bilo jasno zbog čega je Obradović dosudio penal u 79. minuti, kod vodstva Spartata 1-0. Snimka tog spornog trenutka postala je hit na društvenim mrežama širom svijeta.

Više javno tužiteljstvo u Novom Sadu brzo je reagiralo i pokrenulo je kazneni postupak, jer smatra da je sudac Obradović zloupotrijebio službeni položaj u korist Spartaka iz Subotice. Srbijanski mediji ističu da Obradović u svojoj karijeri nogometnog suca iza sebe ima niz sličnih gafova.

Osim kaznenog postupka, Obradovića čekaju i sportske sankcije jer je predsjednik Nogometnog saveza Srbije Slaviša Kokeza uputio zahtjev sudačkoj komisiji da se Obradovića drastično kazni i da ga se skine sa liste sudaca.

Linker
24. travanj 2024 14:59