Soccer Football - FIFA World Cup - Serbia Training Camp - Strara Pazova sport centre, Belgrade, Serbia - May 28, 2018 Serbia's Sergej Milinkovic-Savic during training. REUTERS/Marko Djurica
REUTERS/Marko Djurica

PIŠE AS

SRPSKI REPREZENTATIVAC POSTAJE DRUGI NAJSKUPLJI NOGOMETAŠ U POVIJESTI?! Real je za njega spreman izdvojiti svotu od koje boli glava

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 10.06.2018. u 19:29

 • Srpski nogometni reprezentativac Sergej Milinković-Savić mogao bi postati drugi najskuplji nogometaš u povijesti! Ovu nevjerojatnu vijest objavio je španjolski As.

  Zanimljivo je da je mladi Milinković-Savić za reprezentaciju skupio samo četiri nastupa, ali je svojim nastupima u Laziju privukao pozornost brojnih nogometnih velikana. Mnogo se pričalo o mogućem transferu u Manchester United, zatim se u igru uključio Juventus, a pravu je senzaciju izazvao španjolski nogometni dnevnik objavivši da je Real Madrid spreman iskrcati čitavih 170 milijuna eura.

   

  Florentino Perez prvo bi isplatio 150 milijuna eura, dok bi dodatnih 20 milijuna isplatio kroz bonuse. Očekuje se da bi srpski nogometaš potpisao petogodišnji ugovor i pritom bi godišnje zarađivao oko šest milijuna eura.

  Time bi Sergej Milinković-Savić postao drugi najskuplji nogometaš u povijesti, a ispred njega bi ostao samo brazilski čarobnjak Neymar za koga je platežno moćni PSG prošle godine izdvojio čak 222 milijuna eura.

  Iz drugih medija