Screenshot: YouTube
PRIPREME BIH

STIGLA POTVRDA! EVO KADA I PROTIV KOGA ĆE PROSINEČKI ODIGRATI PRIJATELJSKE DVOBOJE Najatraktivnija utakmica održat će se u Francuskoj

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 09. veljača 2018. 19:38

Iz nogometnog saveza BiH stigla je potrvda o dva prijateljska susreta koja će tamošnja reprezentacia odigrati u ožujku. Prvo je na rasporedu utakmica protiv Bugarske 23. ožujka u Ludogorecu, a četiri dana kasnije izabranici Roberta Prosinečkog odigrat će susret protiv Senegala.

Dvoboj protiv Afrikanaca trebao bi se održati u Le Havreu iako još uvijek nema službene potvrde. Osim toga potvrđeno je kako će početkom lipnja BiH odigrati utakmicu protiv Južne Koreje.

KAISERSLAUTERN, GERMANY - OCTOBER 08:  Robert Prosinecki, head coach of Azerbaijan reacts during the FIFA 2018 World Cup Qualifier between Germany and Azerbaijan at Fritz-Walter-Stadion on October 8, 2017 in Kaiserslautern, Rhineland-Palatinate.  (Photo by Alexander Hassenstein/Bongarts/Getty Images)
Alexander Hassenstein/Bongarts/Getty Images

Izgledno je da će se odigrati i jedna utakmica u svibnju, i to vrlo vjerojatno u BiH, ali službene informacije bit će poznate nešto kasnije.

Linker
19. travanj 2024 13:15