Valerio Pennicino/Getty Images / Getty Images
ODUŠEVIO U ŠPANJOLSKOJ

ŠTO ĆE NA OVO REĆI PERIŠIĆ I BROZOVIĆ? U Interu vlada kaos, kao u bordelu! Da imam novca, sam bih platio 25 milijuna eura, samo da se ne moram vratiti

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 23. veljača 2018. 20:52

Francuz Geoffrey Kondogbia prošle je godine napustio redove milanskog Intera kada je stigao na posudbu u Valenciju. Bila je to dobra odluka za ovog veznjaka koji u Španjolskoj pruža odlične partijeu dresu Šišmiša koji trenutačno drže četvrto mjesto na tablici.

Kondogbia je u 20 natupa za klub postigao tri pogotka i potao jedan od glavnih igrača dok se s druge strane 'njegov' Inter muči u talijanskom prvenstvu, a također valja istaknuti i probleme u svlačionici. Francuz s druge strane ističe kako u bivšem klubu vlada pravi kaos.

- Mislim da je najveći nedostatak u Interu nedostatak stabilnosti. Tamo je kaos, kao u bordelu. U dvije godine radio sam s četiri ili pet trenera, a momčad se konstantno mijenjala. Igraču je teško prilagoditi se takvim uvjetima, osobito ako je mlad. Da imam novca, sam bih platio 25 milijuna eura koliko iznosi otkupnina, samo da se ne moram vratiti.

Upravo 25 milijuna eura trebat će Šišmišima da ga otkupe na kraju sezone od Nerazzurra. Podsjećamo, on je u redove Intera stigao iz Monaca za 40 milijuna eura kao veliko pojačanje, ali se nije uspio nametnuti.

Linker
24. travanj 2024 07:14