Soccer Football - World Cup - Group D - Argentina vs Croatia - Nizhny Novgorod Stadium, Nizhny Novgorod, Russia - June 21, 2018 Diego Maradona in the stands REUTERS/Matthew Childs
REUTERS/Matthew Childs

NOVA META VELIKOG DIEGA

STRAH OD KONKURENCIJE? MARADONA ŽESTOKO NAPAO LEGENDARNOG SUNARODNJAKA 'Mrzim takve ljude, jednostavno ne volim takvo ponašanje...'

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 23.07.2018. u 17:38

 • Javier Zanetti legenda je Intera koja danas obnaša funkciju potpredsjednika tog talijanskog velikana, ali očito je kako se na neki način zamjerio jednoj drugoj argentinskoj legendi - Diegu Maradoni.

  Veliki Diego, čiji su nedavni doživljaji i reakcije iz ruskih loža zabavljali navijače i medije tijekom nedavno okončanog Mundijala, u razgovoru za TyC Sports žestoko je udario po Zanettiju.

  "Uvijek se u Interu nudi za sve što treba. Inter treba predsjednika - on je odmah tu prvi da to bude, treba im kondicijski trener - on se javi da hoće raditi. Kada im treba rezervni igrač - spreman je prekinuti mirovinu i vratiti se na teren. Jednostavno ne volim takvo ponašanje ljudi koji svoj nos guraju u sve moguće. Mrzim takve ljude", izjavio je Diego.

   

  44-godišnji Zanetti umirovio se 2014. godine. Veći dio karijere proveo je u Interu za koji je nastupio 615 puta i pritom postigao 12 pogodaka. S druge strane, dres reprezentacije Argentine navukao je 143 puta, a u strijelce se upisao u četiri navrata.

  Tko zna, možda iza Maradoninog bijesa leži činjenica da bi u Zanettiju mogao vidjeti konkurenciju jer se i on, baš poput njega, ponudio za pomoć posrnulom argentinskom nacionalnom timu.

  Iz drugih medija