Reuters
STRAŠNA EKIPA

STVARA SE NOGOMETNA 'ZVIJER' KOJA ĆE POKORITI EUROPU Evo kako će izgledati novi Manchester United Josea Mourinha, nedostaje još samo hrvatski 'as'!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 02. kolovoz 2017. 17:18

Manchester United doveo je i treće pojačanje na Old Trafford. Nemanja Matić Chelsea je zamijenio Unitedom i za 50 miljuna eura se oprostio od Antonija Contea. Ovaj sjajan srpski nogometaš potpisao je ugovor na tri godine, a time je Mourinho riješio veliko pitanje kada je u pitanju defanzivni vezni.

Prije Matića na tom su mjestu zajedno s Pogbom igrali Carrick i Fellaini, ali izgleda kako je Mou odlučio kako mu uz Francuza ovdje treba puno jači i tehničji potokovaniji nogometaš.

Osim Matića u klub bi uskoro trebao stići i PSG-ov Aurier za 35 milijuna eura čime bi United dostigao cifru od 200 milijuna eura ovog ljeta kada su u pitanju transferi.

Reuters / Peter Nicholls Livepic
REUTERS

Jedino je još ostalo pitanje Ivana Perišića, ali posljednje informacije govore kako vrlo vjerojatno od svega neće biti ništa, jer u Interu se ne žele odreći Hravta za manje od 55 milijuna eura koliko 'crveni vragovi' trenutačno ne žele izdvojiti, ali, ostaje za vidjeti kako će se sve rasplesti.

Još ranije na Old Trafford su stigli švedski stoper Victor Lindelof te napadač Lukaku. Imat će Mourinho sasvim respektabilnu momčad za napad na prvenstvo i Ligu prvaka u nadolazećoj sezoni.

MILAN, ITALY - FEBRUARY 26:  Ivan Perisic of FC Internazionale Milano gestures during the Serie A match between FC Internazionale and AS Roma at Stadio Giuseppe Meazza on February 26, 2017 in Milan, Italy.  (Photo by Emilio Andreoli/Getty Images )
Emilio Andreoli/Getty Images

U obrani bi se tako uz Auriera koji je već na putu, trebali naći Smalling, Lindelof i Blid. U sredini terena bi dakle ordinirali Matić i Pogba dok bi ispred njih kao polušpica mrežu oko protivničkih vrtiju pleo Mkhiktaryan.

Desno krilo trebao bi igrati mladi Lingard, dok bi na lijevoj strani probijao Rashford. U napadu bi naravno sav teret pao na leđa Belgijanca od 80 milijuna eura, Lukakua.

--------------------------------------------------------------------

KAKO BI TREBALA IZGLEDATI MOMČAD UNITEDA:

De Gea - Aurier, Lindelof, Smalling, Blind - Matić, Pogba - Mkhiktaryan, Lingard, Rashford - Lukaku

--------------------------------------------------------------------

Linker
21. travanj 2024 19:13