Ronaldo i Messi
 REUTERS/Sergio Perez / REUTERS
PRIJATELJI PRIJE SVEGA

SVIJET NOGOMETA TRENUTAČNO NE POZNAJE VEĆE RIVALSTVO Španjolci otkrili što je zapravo Cristiano Ronaldo rekao Messiju nakon El Clasica na Bernabeu

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 26. prosinac 2017. 21:06

Barcelona je u subotu stigla do velike pobjede u El Clasicu, i tako pobjegla Real Madridu na 14 bodova razlike. U derbiju 17. kola prvenstva Španjolske Barcelona je ne stadionu Santiago Bernabeu pobijedila Real sa 3-0, a strijelci su bili Luis Suarez, Lionel Messi i Aleix Vidal.

Naravno, nakon derbija naveliko se razgovaralo o učinku dvojice najboljih nogometaša svijeta, Cristiana Ronalda i Lea Messija, ali i o njihovom odnosu. Mediji uglavnom govore o tome kako je spomenuti dvojac konstantno na 'ratnoj nozi', ali izgleda da to i nije baš tako.

Soccer Football - La Liga Santander - Real Madrid vs FC Barcelona - Santiago Bernabeu, Madrid, Spain - December 23, 2017  Real Madrid’s Cristiano Ronaldo and Barcelona’s Lionel Messi leave the pitch at halftime  REUTERS/Stringer
REUTERS/Stringer / REUTERS

Naime, riječ je o velikim rivalima, ali samo kada je sport u pitanju. Tako su mediji u Španjolskoj otkrili da je nakon El Clasica Portugalac prišao Messiju i poručio mu: 'Svaka čast, zasluženo ste slavili'.

I nije se zaustavio samo na tome: 'Samo nemoj misliti da ćemo odustati od borbe za naslov, to nam ne pada napamet.

Linker
24. travanj 2024 15:50