Luka Modrić
 REUTERS/Matthew Childs / REUTERS
VELIKI LUKA MODRIĆ

SVIJET SE JOŠ JEDNOM NAKLONIO HRVATSKOM GENIJALCU 'Ovo je bila najbolja godina u mojoj karijeri i ova nagrada je samo potvrda moga rada i predanosti'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 16. prosinac 2017. 23:29

Nogometaši Real Madrida po šesti put u povijesti, a treći put u posljednje četiri godine, osvojili su naslov svjetskog klupskog prvaka nakon što su u subotnjem finalu FIFA klupskog prvenstva svijeta odigranom u Abu Dhabiju sa 1-0 (0-0) pobijedili brazilski Gremio.

Strijelac pobjedničkog pogotka bio je Cristiano Ronaldo u 53. minuti iz slobodnog udarca, nakon što je nad njim napravljen prekršaj na 25 metara od vrata brazilske momčadi. Luka Modrić bio je najbolji igrač na terenu i protiv Al Jazire u polufinalu, ali i protiv Gremija što mu je dodnijelo epitet najboljeg igrača turnira.

Nakon susreta Luka je kazao nekoliko riječi o samom prvenstvu, ali i o tome što sve čeka Real u nastavku prvenstva.

- Ovo je bila odlična godina za nas i vrlo smo ponsno što smo uspjeli uzeti još jedan trofej. Drago mi je i zbog nagrade koju sam osvojio, ali najvažnije je što smo osvojili Svjetsko klupsko prvenstvo. Još uvijek nismo svjesni svega što smo postigli, ali kada prođe malo vremena bit će jasno koliko je ova godina bila velika za nas.

Godina 2017. bila je uspješna i za našeg reprezentivca kada se gledaju individualni uspjesi.

- Ovo je bila najbolja godina u mojoj karijeri i ovo je samo još jedna nagrada za sav rad i predanost. Lijepo je kada i drugi cijene vaš rad, to vas ispunjava ponosom. I dalje želim davati sve za Real i želim nastaviti osvajati trofeje.

Linker
26. travanj 2024 10:47