Shaun Botterill/Getty Images
'BROJKE NE LAŽU'

TAKO TO RADI CRISTIANO: EVO NA KOJI JE NAČIN RONALDO IPAK ČESTITAO LUKI MODRIĆU 'Mislim da ja tu nagradu zaslužujem svake godine, ali...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 10. prosinac 2018. 12:15

U velikom intervjuu za Gazzettu dello Sport Cristiano Ronaldo komentirao je izbor Luke Modrića za Zlatnu loptu France Footballa i osvrnuo se na suradnju s Marijem Mandžukićem u Juventusu.

Modriću je uputio čestitke, na svoj specifičan način.

"Mislim da sam zaslužio Zlatnu loptu, mislim da ju zaslužujem svake godine, jer brojke ne lažu. Jesam razočaran, ali poštujem odluku i čestitam Modriću", rekao je Ronaldo.

Otkrio je koji su ga igrači u Juventusu posebno impresionirali.

Britain Soccer Football - Juventus v Real Madrid - UEFA Champions League Final - The National Stadium of Wales, Cardiff - June 3, 2017 Real Madrid's Cristiano Ronaldo celebrates scoring their third goal with Luka Modric Reuters / Eddie Keogh Livepic - 14802092
Reuters / REUTERS

"Ne bi bilo u redu da izdvajam neke, ali mogu reći da je ovo najbolja momčad u kojoj sam igrao", rekao je Ronaldo.

Hrabra izjava budući je posljednje tri godine osvajao naslov pobjednika Lige prvaka s Realom.

"Ovdje smo svi skromni i željni pobjeda. Ako Dybala i Mandžukić ne zabiju, svejedno ih vidite sretne i nasmijane. Za mene je to prekrasno. U Madridu su isto ponizni, ali ovdje je sve drugačije, osjećam kao da sam dio obitelji".

Progovorio je slavni Portugalac o potencijalnom dolasku nekih igrača Reala u Juventus. Pisalo se o Marcelu, Jamesu, Asensiju...

"Znam da se pisalo o njima, ali iskreno, Juventusu ne trebaju novi igrači. Trebate razgovarati s predsjednikom, ja ne znam. Marcelo je sjajan igrač, a vrata kluba su takvima otvorena".

Dotaknuo se Ronaldo i Lionela Messija. Upitan je nedostaje li mu veliki rival iz španjolskog prvenstva?

"Ne, možda ja njemu nedostajem. Igrao sam u Engleskoj, Španjolskoj, Italiji i Portugalu...On je još tamo. Možda on mene treba više. Volio bih da dođe u Italiju i da kao i ja prihvati izazov".

Linker
24. travanj 2024 16:17