Giuseppe CACACE / AFP
DRAMA NA KRAJU

TEŽAK UDARAC ZA BARCELONU NIJE KRAJ? MEDIJI NAJAVILI VELIKU SMJENU, MESSI PORUČUJE: OVO NIJE POŠTENO! Pogledajte trenutak koji je skupo koštao Barcu

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 10. siječanj 2020. 09:36

Nogometaši Barcelone i Atletico Madrida sinoć su odigrali dramatičnu utakmicu u polufinalu Španjolskog superkupa.

Atletico je na kraju vodio 1:0, Barcelona je preokrenula na 2:1 u svoju korist, da bi na kraju momčad Diega Simeonea s dva gola u razmaku od pet minuta došla do konačne 3:2 pobjede.

Kod posljednjeg, odlučujućeg gola Atletica velike su pogreške napravili Frenkie De Jong i Gerard Pique koji su djelovali izgubljeno u fazi obrane, a Correa je iz kontre poentirao za pobjedu Atletica.

"Velika šteta jer smo odigrali dobru utakmicu, imali kontrolu igre nekih 80 minuta u napadali smo cijelo vrijeme, ali napravili smo pogreške iz kojih su uslijedile ubojite kontre", rekao je nakon utakmice Lionel Messi, koji je onda pošteno priznao:

"Poraz nas jako boli. Bilo je puno priče o ovom novom formatu Superkupa, ali mi smo željeli igrati finale i osvojiti naslov. Teško nam je jer smo bili superiorni 80 minuta i onda smo napravili dječje pogreške koje su poništile sve dobro što smo napravili. Rezultat je nepošten, ali on se jedino gleda", dodao je Barcelonin kapetan.

SVE GOLOVE S UTAKMICE BARCELONA - ATLETICO MADRID POGLEDAJTE OVDJE

Upitan za status Ernesta Valverdea i kritike na njegov račun Messi je rekao: "Vjerujemo u trenera, nastavit ćemo raditi i poboljšavati se. Iako nismo odigrali neke dobre utakmice i dalje smo prvi u ligi.".

Oglasio se i sam Barcelonin trener.

"Bila je ovo utakmica u kojoj smo dominirali i činilo se da ju imamo u rukama. Na kraju su nas dvije akcije proizašle iuz naših pogrešaka skupo koštale", rekao je Valverde i komentirao poništeni gol Barcelone iz 75. minute. Da je priznat donio bi Braceloni vodstvo 3:1 i vjerojatnu pobjedu, ali je VAR odlučio drugačije.

"Vidio sam situaciju na monitoru, ne mislim da je riječ o zaleđu. Vidal je bio iza linije možda milimetar, a tako savršenu liniju nije moguće povući", dodao je Valverde koji je upitan i o svojoj budućnosti na klupi katalonskog diva.

"Kada izgubite uvijek dolazi do nestabilnosti i nogomet je takav. Bit će razgovora o tome i to je neizbježno, ali ja ću nastaviti sa svojim poslom, a to je treniranje", zaključio je Valverde.

Inače, katalonski mediji Mundo i Sport odmah su nakon utakmice počeli nagađati da bi moglo doći do Valverdeove smjene nakon posljednja dva neuspjeha Barcelone (remi protiv Espanyola 2:2 i poraz od Atletica)

Linker
24. travanj 2024 14:17