REUTERS/John Sibley
UGOVOR DO 2022.

TITE OSTAJE IZBORNIK BRAZILSKE REPREZENTACIJE USPRKOS RAZOČARANJU NA MUNDIJALU Prvi veliki sljedeći ispit mu je Copa America

Piše: HinaObjavljeno: 26. srpanj 2018. 14:26

Usprkos razočaravajućem plasmanu Brazila na svjetskom prvenstvu u Rusiji, Adenor Leonardo Bacch (57), poznatiji kao Tite ostat će za kormilom 'Selecaoa' do 2022. godine.

Vodstvo Brazilskog nogometnog saveza (CBF) i Tite produžili su ugovor do idućeg svjetskog prvenstva koje će za četiri godine ugostiti Katar.

"CBF ulaže u dugoročni projekt i vjerujemo kako će pažljivo planiranje voditi Brazil do rezultata kojima se nadamo," kazao je izvršni direktor CBF Rogerio Caboclo.

Tite je preuzeo reprezentaciju u srpnju 2016. nakon SP-a u Brazilu na kojem je 'Selecao' osvojio četvrto mjesto. Pod njegovim vodstvom brazilska vrsta je odigrala 26 utakmica upisavši 20 pobjeda i samo dva poraza, a na na World Cupu u Rusiji Brazil je ispao u četvrtfinalu od Belgije 1-2.

"Iskustvo s prvom ciklusom uspostavilo je odnos povjerenja među svima nama i to će se pozitivno odraziti u našim idućim akcijama. CBF nam je osigurao uvjete za izgradnju ozračja jedinstva i profesionalizma," kazao je 57-godišnji stručnjak.

Prvi veliki ispit Tite će imati 2019. kada je Brazil domaćin Copa Americe.

Linker
20. travanj 2024 04:50