Brekalo
 REUTERS/Borut Zivulovic / REUTERS
STIGLA KONAČNA POTVRDA

MOŽDA I NAJTEŽI UDARAC ZA HRVATSKU! ZVIJEZDA VATRENIH I ČLAN DALIĆEVE UDARNE POSTAVE POTVRDIO: 'Ako je tako, do kraja turnira više neću moći igrati!'

Piše: Tomislav JuranovićObjavljeno: 19. lipanj 2019. 10:31

Josip Brekalo odigrao je na Europskom U-21 prvenstvu samo 14 minuta. To je otprilike epilog katastrofalne večeri u kojoj je mlada hrvatska generacija prepuna zvijezda teško stradala u prvom kolu skupine C protiv Rumunjske (4:1), a ponajbolji igrač ekspresno završio svoj nastup.

Ako je nakon jučerašnjeg susreta još i bilo neke nade da bi mogao zaigrati, to je odbacio sam Brekalo u izjavi za Jutarnji list.

"Odigrao sam loptu prema Sosi i u tom trenu je rumunjski igrač naletio na mene. Ne znam kako, ali izgleda da mi je u tom trenutku stradalo koljeno. Poslije sam ustao, nastavio, čak i puknuo prema golu, al kad sam se pokušao vratiti, noga mi je počela propadati i nisam više mogao normalno potrčati", otkrio je Brekalo što se dogodilo na samom startu utakmice obilježene pehovima:

"Već sam bio u hitnoj i napravio sam magnetsku rezonancu, sad čekam rezultate. Doktori sve to još moraju pregledati, ali uglavnom, sve glavne kosti u koljenu su dobro i sigurno je da nije neka teža ozljeda. Liječnici misle da bi mogao biti prednji meniskus, to nije tako strašna ozljeda, ali ako se to potvrdi, do kraja turnira više ne bih više mogao igrati", zaključio je 20-godišnji igrač Wolfsburga i nova nadolazeća zvijezda prve Dalićeve vrste.

Linker
23. travanj 2024 10:17