Screenshot
TEŽAK POSAO ZA HRVATSKU

PORAŽAVAJUĆI POGLED NA TABLICU ZA MLADE VATRENE Okršaj divova u hrvatskoj skupini završio preokretom, Englezi si na rijetko viđen način zabili autogol

Piše: Gianluca StarčićObjavljeno: 19. lipanj 2019. 01:02

Engleska - Francuska 1:2 (1:0 - Foden(54), 1:1 - Ikone(89), 1:2 -Wan-Bissaka(90-ag)

Engleska(4-3-3): Henderson -Wan-Bissaka, Timoru, Clarke-walter, Dasilva - Madison, Choudhury, Foden - Sessegnon(od 75.Calvert-Lewin), Solanke(od 71. Mount), Gray(od 75.Abraham).

Francuska(4-4-2): Bernardoni - Dagba, Konate, Upamecano, Ballo Toure - Reine, Tousart(od 72.Mateta), Aouar(od 82. Thuram), Ikone - Dembele, Bamba(od 66.Ntcham)

U drugom susretu 1. kola skupine C Europskog prvenstva za nogometaše do 21 godine, u kojoj igra i Hrvatska, Francuska je u Ceseni svladala Englesku sa 2:1 (0:0).

U veoma dramatičnoj i uzbudljivoj utakmici Francuska je protiv Engleske u zadnjoj minuti stigla do vrijedna tri boda (2:1).

Čak dva kaznena udarca promašili su mladi Tricolori, ali na kraju im se to nije osvetilo.

Prvi je zapucao Dembele u 25.minuti, a nedugo kasnije se isti igrač našao u još jednoj dobroj situaciji koju nije iskoristio.

Kazna je stigla u 54.minuti kad je Foden doveo Engleze u vodstvo.

No, samo osam minuta kasnije Choudhury je morao na prijevremeno tuširanje. Krenula je Francuska sustavno napadati, ali nije išlo, nikako lopta nije htjela u mrežu. Sve do 89. minute kad je Ikone poravnao na 1:1.

Screenshot

I kad su svi mislili da će podijeliti bodove, Sam Bissaka je nesmotreno zatresao vlastitu mrežu za veliko slavlje Francuza koji su sada drugi na ljestvici u našoj skupini.

U 2. kolu u petak će igrati Hrvatska - Francuska i Engleska - Rumunjska.

Plasman u polufinale i nastup na Olimpijskim igrama u Tokiju sljedeće godine izborit će pobjednik skupine te najbolja drugoplasirana momčad iz sve tri skupine.

Rezultati by SofaScore

Linker
19. travanj 2024 23:58