KAKVI MAJSTORI

ONI SU APSOLUTNI KRALJEVI OVOG PRIJELAZNOG ROKA Falcao i još 13 igrača stigli za samo devet milijuna eura! Baš nitko nije tako dobro trgovao kao oni

Završio je prijelazni rok, podvlači crta tko je i na koji način trgovao. Jedan od kraljeva apsolutno je turski Galatasaray, koji je "srušio rekorde"...
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 03. rujan 2019. 10:33

Naime, gigant s istoka angažirao je 14 novih igrača za ovu sezonu, a istresao je nevjerojatnih samo - devet milijuna eura. Iako su doveli nevjerojatne face, cifra je ostala poprilično niska, ponajviše iz razloga jer je Radamel Falcao stigao totalno - besplatno.

"Ti si naš novi kralj!", kliču mu fanovi, uostalom dočekalo ga je čak 25.000 fanova po ulicama u Istanbulu.

Možda ima 33 godine, ali nema sumnje da još itekako može u protivničkom šesnaestercu.

Formula momčadi s Bospora bila je da uzmu sve besplatno što mogu, a onda da krenu s posudbama. Tko je još u Istanbulu? Ryan Babel iz Fulhama, također bez odštete, a potom slijede i Okan Kucuk iz Bursaspora, Jimmy Durmaz iz Toulousea, Taylan Antalyali iz Erzurumspora, Sener Ozbayrakli iz Fenerbahcea te Adem Buyuk iz Malatyaspora.

Stigao je Steven N'Zonzi iz Rome, također besplatno, Jeana Michaela Serija iz Fulhama uzeli su na posudbu za milijun i pol eura, za Marija Leminu platit će Southamptonu milijun eura za posudbu. A iz Premiershipa su posudili i Florina Andonea iz Brightona. Za tog napadača platili su Englezima 700 tisuća eura za posudbu. Emrea Mora iz Celte Vigo posudili su za 600 tisuća eura i na kraju su napravili tek dva kompletna transfera.

Linker
16. travanj 2024 15:45