Getty Images
TRESLA SE BRDA, RODIO SE MIŠ

23 DANA NAKON SENZACIONALNE OBJAVE, VELIKI PREOKRET As tvrdi: Cristiano Ronaldo ostaje u Realu!

Točno 23 dana prošla su otkako je A Bola senzacionalno objavila da 'Cristiano Ronaldo želi napustiti Šanjolsku' zbog optužbi za utaju poreza u visini od 14.7 milijuna eura.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 10. srpanj 2017. 14:09

Vijest je glasno odjeknula u cijelom nogometnom svijetu, a otad je Real Madrid stao iza svog najboljeg igrača i pružio mu podršku.

"Vjerujemo u njega kao osobu i kao profeionalca i dajemo mu podršku", izjavio je Realov predsjednik Florentino Perez za radio postaju Onda Cero.

U međuvremenu je Ronaldo nastupio na Kupu konfederacija gdje je ispao s Portugalom od Čilea 28. lipnja. Novih deset dana prošlo je otad, a novih informacija o njegovom eventualnom odlasku nije bilo. Španjolski As piše da ih neće niti biti i da je Ronaldo donio odluku i da ostaje u Madridu.

Navodi se kako se portugalski superstar u međuvremenu smirio i da je uzbuđen oko Realovih potencijalnih pojačanja u ljetnom prijelaznom roku. Ročište na suđenju o poreznoj pronevjeri na rasporedu je 31. rpnja kada će dati svoj iskaz, ali to ne bi ni na koji način trebalo utjecati na njegovu budućnost u klubu.

Linker
19. travanj 2024 10:11